25 yıl 'Çözemedim' ile taçlandı!

Müslüm Gürses anısına hazırlanan “Baba Şarkılar 2” albümünde seslendirdiği “Kalleş Dünya” şarkısıyla adından söz ettiren Koray Güler, ilk teklisi “Çözemedim” ile müzikseverlerden tam not aldı.

Google Haberlere Abone ol
25 yıl 'Çözemedim' ile taçlandı!

Uzun yıllardır müzik sektöründe adından söz ettiren Koray Güler, geçtiğimiz günlerde Ağdaş-Boss Müzik etiketiyle  çıkardağı ilk teklisi“Çözemedim” ile büyük beğeni topladı.



Güler’in 25 yıllık müzik birikimini taçlandırdığı teklisi kısa sürede müzik listelerinde yerini aldı ve en çok dinlenen şarkılar arasına girdi.



Sözü ve müziği Murat Karataş’a; düzenlemesi ise kendisine ait olan “Çözemedim” i sevenlerine hediye ettiğini belirten Güler, şarkının bu kadar sevilmesinin kendisini çok mutlu ettiğini belirtti.



“HAYATIMIN HER NOKTASINDA MÜZİK VAR”



Ege Üniversitesi Devlet Türk Musikisi Konservatuvarı Ses Eğitimi Bölümünden mezun olan Güler, şimdiye kadar bir çok ünlü isimle çalıştı ve sevilen bir çok albümün aranjörlüğünü üstlendi.



“Hayatımın her noktasında müzik var” diyen Koray Güler “14 yaşından beri müzikle içiçe ve sahnelerdeyim. Artık sevenlerimle kendi şarkımla buluşma zamanım gelmişti. Büyük bir heyecanla hazırladığımız şarkıyı bu kadar sevmeleri yaşadığım en büyük mutluluk oldu. Yılların emeği karşılığını buldu” dedi.



YAKIN ZAMANDA SAHNELERDE BULUŞACAĞIZ!



Yakın zamanda sahne çalışmalarına yeniden başlayacağını belirten Güler, şarkısını sevenleriyle birlikte söylemek için heyecanla beklediğini vurguladı.



 




Sıradaki Haber İçin Sürükleyin