40 bavulla gitti, İstanbul’a 61 bavulla döndü!

Dünya Güzellerim, İstanbul'a geri döndü.

Google Haberlere Abone ol
40 bavulla gitti, İstanbul’a 61 bavulla döndü!

21 Haziran Çarşamba akşamı Show TV ekranlarında yayınlanmaya başlayacak olan “Dünya Güzellerim” isimli gezi & show programı için bir ay önce Hindistan’a doğru yola çıkan; Türk Sanat Müziği’nin Diva’sı Bülent Ersoy, Safiye Soyman, Banu Alkan, Burcu Esmersoy’dan oluşan dev kadro geçtiğimiz gün İstabul’a döndüler.



Yapımcılığını Bloom Medya’nın, yönetmenliğini Mustafa Kotan’ın üstlendiği “Dünya Güzellerim” programının çekimleri; Hindistan’da Mumbai, Varanasi ve Yeni Delhi’de, Nepal’de ve Vietnam’da gerçekleşerek, tamamlandı.



İstanbul’a 61 Bavulla Döndü!



40 bavulla yola çıkan Diva Bülent Ersoy, İstanbul’a 61 bavulla döndü. Havalimanında bembeyaz yerlere kadar uzanan kıyafetiyle görüntülenen Diva, tüm titizliğiyle bavullarını kontrol ederken objektiflere yansıdı.



40 bavulla gitti, İstanbul’a 61 bavulla döndü!



370 bin TL.’lik Alışveriş



Bavullarının 11 tanesi Vietnam’dan kargo ile gönderilen Diva, 50 bavulunu yanında getirdi. Türk Sanat Müziği’nin Diva’sı Bülent Ersoy’un, Hindistan’dan 370 bin TL. değerinde hakiki altın sırmalı Hint ipeği kumaşlar aldığı öğrenildi.



40 bavulla gitti, İstanbul’a 61 bavulla döndü! - Resim : 2



Bir hayli zayıflamış olduğu görülen Safiye Soyman, havalimanında alışveriş yapmaya devam ederken, objektiflere gülümseyerek poz verdi.



40 bavulla gitti, İstanbul’a 61 bavulla döndü! - Resim : 3



Afrodit Banu Alkan ise, leopar desenli kombini ile dikkat çekti.



Çekimleri erken tamamlanan Burcu Esmersoy, ekipten iki gün önce İstanbul’a döndü. Esmersoy, neşeli halleriyle dikkat çekti.



40 bavulla gitti, İstanbul’a 61 bavulla döndü! - Resim : 4


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin