60'ların şovu ilk kez Türkiye'de

Sinatra&Friends konseri için geri sayım başladı.

Google Haberlere Abone ol
60'ların şovu ilk kez Türkiye'de

Amerikalı sanatçı Frank Sinatra’nın 100. yaşı anısına Sinatra & Friends konseri Yapı Kredi ana sponsorluğunda ve IEG Live organizasyonuyla 'Good Music in Town' kapsamında 20-22 Kasım tarihlerinde İstanbul’da düzenleniyor.



Sinatra & Friends - 100. Yıl Konseri İstanbul’da The Rat Pack Show geleneklerine uygun bir şekilde, izleyicilerine 1960’ların o unutulmaz anlarını, Frank Sinatra, Dean Martin ve Sammy Davis Jr.’un canlı performanslarını ve eğlenceli şovlarını yaşatacak.



Rat Pack’in üç büyük ismi Frank Sinatra, Dean Martin ve Sammy Davis Jr.’un West End gösterisi The Rat Pack Show, orijinal yıldızlarıyla birlikte Kasım’da ilk kez Türkiye’de.



1950’lerde Humphrey Bogart, Frank Sinatra, Dean Martin, Sammy Davis Jr., Peter Lawford ve Joey Bishop gibi zamanın dünyaca ünlü aktör, komedyen ve şarkıcılarından oluşan yakın arkadaş grubunun, ünlü gece kulüplerinde gerçekleştirdikleri Solo, düet ve trio olarak söyledikleri şarkılar, doğaçlama sohbetler ve komediden oluşan gösterileri The Rat Pack Show, sanatçıların ölümünden sonra da bir efsane olarak devam etti ve yayınlanan videoları da büyük ilgi gördü.



Tam Ward’in Frank Sinatra’yı, George Danial Long’un Sammy Davis Jr.’u ve Mark Adams’ın, Dean Martin’i canlandırdığı sahne şovunda West End sanatçıları Rat Pack’in efsane isimlerini görünüşleri, mimikleri, sesleri, esprileri, dansları ve şarkılarıyla, FS Big Band Orkestrasıyla eşliğinde günümüzün sahnesine getirecekler. Tam Ward, George Danial Long ve Mark Adams, Rat Pack’in efsanevi krallarının dünyadaki en iyi yorumlayıcıları olarak yaklaşık 10 yıldır Londra West End’de The Rat Pack Show’u sahneledikleri gösteri dünya çapında 1 milyondan fazla kişi tarafından canlı olarak izlendi.



Good Music in Town konsepti çerçevesinde gerçekleşecek Sinatra & Friends, Frank Sinatra’nın 100. Yaşı kapsamında 20-22 Kasım tarihleri arasında Zorlu Performans Sanatları Merkezi’nde sahnelenecek.


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin