Acun Ilıcalı ilk kez Şeyma Subaşı ile olan ilişkisini anlattı

Bir Hülya Sohbeti'ne konuk olan Acun Ilıcalı, sevgilisi Şeyma Subaşı ile ilgili bir itirafta bulundu.

Google Haberlere Abone ol
Acun Ilıcalı ilk kez Şeyma Subaşı ile olan ilişkisini anlattı

Star TV'de ekrana gelen, Hülya Avşar'ın yeni programı Bir Hülya Avşar Sohbeti'nin ilk konuğu Acun Ilıcalı oldu. Uzun süredir kızı Melisa'nın annesi Şeyma Subaşı ile birlikte olan Ilıcalı, ilişkisi hakkında bilinmeyenleri ilk kez Hüşya Avşar'a anlattı.



Acun Ilıcalı, Avşar'ın "Şeyma ile olan ilişkini gözler önüne sermeye başladın bunu mutlu olduğun için mi yaptın?" sorusuna, "Siz ünlü olduğunuzda basın bir şekilde sizi takip ediyor ve Şeyma'nın İnstagram kullanması basın için önemli bir malzeme. Bu yüzden gözler önündeyiz." yanıtını verdi.



'Türkiye'nin yanlış bildiği bir konu'



Sosyal medyanın ve magazin dünyasının en çok konuşulan isimlerinden olan Acun Ilıcalı ve Şeyma Subaşı hakkında bugüne kadar pek çok iddia ortaya atıldı. Ne kadar gözler önünde olsalar da ilişkileri hakkında konuşmayan Ilıcalı, konu ile ilgili bilinen bir yanlışı dile getirdi. Ilıcalı, "Ben bu konu ile ilgili konuşmak istemiyorum. Söyleyebileceğim tek bir şey var. Türkiye'nin çok yanlış bildiği bir konu var; zamanında Şeyma'yı görüp beğenen, ona arkadaşlık teklif eden benim. Şeyma, 'hiçbir dönemde bana beraber olalım, beni gezdir, seninle bir hayat yaşamak istiyorum' demedi. Bu konu dışarıdan yanlık görünüyor. Onu arkadaşlığa ikna eden benim." dedi.



'Şeyma ile mutluyum'



Öte yandan, ilişkilerinin bugünü hakkında da açıklamaya yapan Ilıcalı, "Mutlu bir ilişki yaşıyorum. Bunun da basın tarafından takip edilmesi normal.", şeklinde konuştu.



Avşar'ın Subaşı'nın fenomen olduğunu hatırlatması üzerine de Ilıcalı, "Şeyma'nın İnstagramda kendine ait bir dünyası var o da orada yaşıyor ilgi de görüyor. O konuda ben de kendisini başarılı buluyorum", yorumunu yaptı.



İşte, Acun Ilıcalı'nın 'Bir Hülya Avşar Sohbeti'nde yaptığı açıklamalar;




Sıradaki Haber İçin Sürükleyin