Adana'da rock ateşi yükseliyor!

Geçtiğimiz yıl Adana’da ilk kez gerçekleştirilen ve Türk rock müziğinin önde gelen isimlerini bir araya getiren Çukurova Rock Festivali ikinci senesinde yola tam gaz devam ediyor.

Google Haberlere Abone ol
Adana'da rock ateşi yükseliyor!

Umut Kuzey önderliğinde, Milyon Yapım organizasyon tarafından, Adana Galeria Avm Çim Alan'da10 Mayıs Perşembe günü başlayan13 Mayıs Pazar gecesi sona erecek festival ikincini gününü büyük bir coşkuyla geride bıraktı.



Adana'da rock ateşi yükseliyor!



Anadolu Blues'un başarılı temsilcisi Can Gox'un oldukça kalabalık bir dinleyici kitlesiyle açılışını yaptığı ikinci gün; Zeytinli Keşif Sahnesi'nin galibi Kendimden Hallice'nin performansıyla devam etti. Farklı ses rengi ve kendine has tarzıyla dinleyenleri büyüleyen Sena Şener melankolik şarkılarıyla büyük beğeni topladı. Ardından sahne Can Bonomo'nun yüksek enerjili performansı Adanalı dinleyicilerden tam not alırken Rap müziğin yıldızı Ceza yağan yağmura aldırış etmeyen binlerce müziksevere unutulmaz bir müzik ziyafeti çekti.



Alternatif Rock müziğin başarılı temsilcileri Manga ile coşku iyice doruğa yükselirken ikinci günün finalini müzik kalitesi ve sıkı performanslarıyla Türk Ska-Punk'ın başarılı temsilcileri Athena yaptı.



Binlerce müzikseverin akın ettiği Çukurova Rock Festivali başta Adana olmak üzere bölgedeki tüm müzikseverlere 0 müzik ve eğlence ile gerçek bir festival deneyimi yaşatıyor.

Festival; Kral Pop Tv medya sponsorluğunda, Red Bull desteğiyle, Türkiye’nin yeni gençlik kanalı Milyon Tv ekranlarında da canlı olarak yayınlanıyor.



FESTİVALDE BUGÜN VE YARININ PROGRAMI ŞÖYLE:



12 MAYIS CUMARTESİ



HAYKO CEPKİN   

ZAKKUM   

PAMELA   

UMUT KUZEY

YÜZYÜZEYKEN KONUŞURUZ   

GAZAPİZM   

EZGİ AKTAN



13 MAYIS PAZAR



MABEL MATİZ   

PİLLİ BEBEK   

MOĞOLLAR   

PERA

EZHEL   

KURTALAN EKSPRES   

KENT

 


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin