Ahmet Kural ile Sıla aşkı bitti mi? İddiaları doğrulayan hareket

Büyük aşk, mutsuz bitti...

Google Haberlere Abone ol
Ahmet Kural ile Sıla aşkı bitti mi? İddiaları doğrulayan hareket

İnternette aşkları ve fotoğrafları fenomen haline Sıla ile Ahmet Kural çiftinin ayrıldıkları haberi magazin gündemine bomba gibi düştü. Çifte yakın isimler ayrılığı doğrularken, Sıla'nın, sosyal medya hesabından Ahmet Kural'ın fotoğrafları silmesi iddiaları kuvvetlendiren en önemli etken oldu. Sıla ayrıca Ahmet Kural'ı takipten de çıkardı.



Yaklaşık bir yıldır aşk yaşayan ve evlenecekleri konuşulan Sıla-Ahmet kural çiftinden kötü haber geldi. İki ünlü isim yollarını ayırdığı iddia edildi. Durum Sıla’nın Ahmet Kural’ı takipten çıkarak fotoğraflarını silmesiyle ortaya çıktı. Sıla'nın yakın çevresi ayrılığı doğruladı.



Aşkları ne zaman ortaya çıkmıştı?



Sürpriz bir şekilde başlayan Ahmet Kural ve Sıla aşkı mayıs ayında ortaya çıkmıştı. Bodrum'da bir mekanda baş başa yemek yedikten sonra mekandan el ele ayrılan çift, hayranları tarafından görüntülenmişti.



Doğum günü pozu çok konuşulmuştu



Sıla Gençoğlu’nun Ahmet Kural'ın doğum günü olan 10 Kasım’da paylaştığı fotoğraf uzun süre konuşulmuştu. “"Gönülden gönüle yol gizli gizli... İyi ki doğdun canımmm. Nice sağlıklı, mutlu, çoklu yaşlara... En sevdiğim fotoğraflarından biri, Rahşan'cım çekmişti..." Notuyla paylaşılan fotoğrafta Ahmet Kural’ın bakışları hayranlık uyandırmıştı.



Ahmet Kural ile Sıla aşkı bitti mi? İddiaları doğrulayan hareket


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin