Amerikalı dev, Ajanda PR'la anlaştı

İletişim ajansı, Amerikan saç kozmetiği markasıyla anlaştı.

Google Haberlere Abone ol
Amerikalı dev, Ajanda PR'la anlaştı

Ajanda PR, müşterileri arasına saç ve kozmetik alanında faaliyet gösteren Amerikan devi CHI'yi kattı. Markanın tüm iletişim çalışmalarını bundan böyle Ajanda PR yürütecek.



CHI, 1986 yılında Houston'da Farouk Systems adıyla yola çıkan Farouk Shami tarafından kuruldu. 



Kısa sürede 100'ün üzerindeki ülkede tüketiciyle buluşan ve 1000'den fazla ürünün yaratıldığı CHI, 'SunGlitz' adı altında ilk amonyaksız saç boyasını geliştirdi.



Hidrolize edilmiş doğal ipek içerikli saç bakım ürünlerini sadece kadınlara yönelik değil, erkekler, çocuklar hatta evcil hayvanlar tarafından da kullanılabilecek çeşitlilikte üreten Farouk Shami, 'İkinci ülkem' dediği Türkiye'de hem meslek çalışanlarını, hem de tüketiciyi sağlık ve kalite ile buluşturmayı amaçlıyor.



Kurumsal iletişim, lider iletişimi, medya ilişkileri, kriz iletişimi, kurumsal sosyal sorumluluk iletişimi, etkinlik yönetimi, dijital iletişim, sponsorluk yönetimi alanlarında hizmet veren Ajanda PR'ın müşterileri arasında Oriflame Türkiye, Endemol Türkiye, Hogan, Keller Williams Türkiye, Wyndham Grand Kalamış Marina Hotel, Grand Pasha Girne Hotel, Fethiye Unique Hotel, Bursa Kebap Evi ve Genç Turizmciler Derneği gibi markalar yer alıyor.


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin