Ali patoloji bölümünden cerrahiye dönebilecek mi?

Mucize Doktor, yeni bölüm fragmanı yayınlandı.

Google Haberlere Abone ol
Ali patoloji bölümünden cerrahiye dönebilecek mi?

FOX'un MF Yapım imzalı reyting rekorları kıran dizisi Mucize Doktor'un yeni bölüm (10. bölüm) fragmanı yayınlandı.




Ali Vefa bir hastanın daha hayatına dokunabilecek mi? #MucizeDoktor’un yeni bölüm fragmanı burada! @mucizedoktorfox https://t.co/UFFnupUE1Z


— FOX (@FOXTurkiye) November 7, 2019


Savant otizm sendromlu Doktor Ali Vefa'nın hikayesinin anlatıldığı Mucize Doktor'un yeni bölümünde hastanede işler karışıyor. Ferman'ın kararıyla patoloji bölümüne geçen Ali, burada da bir hastanın hayatını kurtarıyor. Ferman'ın kararıyla patoloji servisine gönderilen Ali, cerrahiye geri dönmeye çalışıyor. Diğer yandan ise Tanju kritik bir müdahale için Ali'yi çağırıyor.



FOX'un reytingleri alt üst eden, The Good Doctor uyarlaması olan Mucize Doktor, 7 Kasım Perşembe akşamı 9. son bölümüyle ekrana geldi. Taner Ölmez'in canlandırdığı otizm sendromlu Doktor Ali Vefa'nın başı soruşturmalarla derde girdi. Ferman'ın isteği ve kurul kararıyla Ali, cerrahi bölümünden gönderildi. Doktor Ali artık patoloji bölümünde görev yapmaya başladı. Mucize Doktor'un 10. yeni bölüm fragmanında ise Ferman'la konuşan Ali'nin "Beni geri alın. Ben patalog olmak istemiyorum. Ben cerrahi asistanı olmak istiyorum" sözleri dikkat çekiyor.



Ferman ise Ali konusunda kendisine gelen Nazlı'ya beklenmedik bir soru soruyor. Ferman'ın 'Sen Ali'yi iyi bir hoca olarak görüyor musun?' sorusu üzerine Nazlı donup kalıyor. Diğer yandan ise hastanedeki cerrahi bölümünde kriz geçiren bir hasta için Doktor Tanju, Ali'yi çağırıyor. Ali'nin hastaya müdahale etmesi yeniden cerrahi bölümüne geçmesini sağlayacak mı?



Mucize Doktor dizisi 10. yeni bölümüyle 14 Kasım Perşembe akşamı Fox TV'de olacak.


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin