'Ameliyat olmasa ilk 20’ye bile giremezdi'

Hürriyet Magazin Konseyi, haftanın öne çıkan olaylarını değerlendi.

Google Haberlere Abone ol
'Ameliyat olmasa ilk 20’ye bile giremezdi'

Kelebek yazarları Ömür GedikCengiz Semercioğlu ve Onur Baştürk'ten oluşan Hürriyet Magazin Konseyi, geride kalan haftanın en çok konuşulan olaylarını yorumladılar.



'Ameliyat olmasa ilk 20’ye bile giremezdi'



Miss Turkey 2018 birincisi Şevval Şahin’in burun ameliyatı olması “tacı elinden alınacak mı” sorusunu gündeme getirdi. Jüri üyesi Cihan Nacar ise “Burun ameliyatı sağlık nedeniyle yapıldığı için tacın alınması söz konusu değil” dedi. Şevval Şahin ise “bir tek burunla bitmiyor, ameliyat olmasaydım da dereceye girerdim” dedi. Şahin ameliyat olmasa birinci olabilir miydi? Diğer kızların hakkı mı yeniyor?



Cengiz Semercioğlu: Ameliyat olmasa bırak dereceyi, ilk 20’ye bile giremezdi. En azından jüri üyesi olarak ben seçmezdim onu... Ama estetik dokunuş sonrası Şevval Şahin güzel olmuş mu, olmuş... Öyleyse neyi tartışıyoruz. Diğer kızlara haksızlık olmaz çünkü dünyanın en doğal güzelini arayan bir yarışma değil bu...



Onur Baştürk: Açıkça söylemek gerekirse ne burun ameliyatlı ne de ameliyatsız haliyle “Miss Turkey” sıfatını hak edecek bir yanını gördüm. Yoksa estetik filan işin fasa fisosu. Ne yazık ki vasat bir yarışmanın vasat kazananlarını konuşup duruyoruz.



Ömür Gedik: Burun farkıyla gelen birincilik diyebiliriz Şevval’inkine. Eski haline bakınca bu ameliyatın birinciliğinde etkisi olmuştur diyor insan tabii. Burun ameliyatını sağlık nedeniyle oldum demesi de anlamsız. Estetik olduğu ve çehresini bir hayli değiştirdiği ortada.



Yazının devamını okumak için TIKLAYIN


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin