Aslı Enver ve Murat Boz aylar sonra ilk kez!

Murat Boz'un paylaşımı yorumlara kapattı.

Google Haberlere Abone ol
Aslı Enver ve Murat Boz aylar sonra ilk kez!

Ayrılıklarıyla uzun süre magazin basınını meşgul eden Aslı Enver ve Murat Boz çifti, Burak Özçivit ile Fahriye Evcen'in düğününe gitti. Birlikte aylar sonra fotoğraf paylaşan Murat Boz barıştıklarını resmen duyurdu.



Ayrılıkları ile magazin gündeminden düşmeyen popçu Murat Boz ve oyuncu Aslı Enver çifti, Fahriye Evcen ve Burak Özçivit'in düğününe birlikte katıldı. İkili barıştıklarını artık saklamıyor.



Tekne ile geldiler



Daha önce Suadiye'de bir kahveciye gittikleri güvenlik kamerası görüntüleri ile ortaya çıkan Aslı Enver ve Murat Boz çifti, geçen gün gazeteciler tarafından görüntülenmiş ve barıştıkları ortaya çıkmıştı.



Ünlü çift barışmalarının üzerine Fahriye Evcen ve Burak Özçivit'in düğününe birlikte katıldı. Düğünde tüm Aslı Enver ve Murat Boz çiftindeydi.



Murat Boz fotoğrafı yoruma kapattı



Gecenin ardından Murat Boz, kendisine ait instagram hesabından bu kareyi paylaşarak adeta ilan-ı aşk etti. Murat Boz'un fotoğrafı kullanıcı yorumlarına kapatması ise dikkatlerden kaçmadı. Boz, fotoğraftaki alkol kadehlerini de blurlayıp paylaşması dikat çekti.



Aslı Enver ve Murat Boz aylar sonra ilk kez!


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin