Aslı Enver'in yerine Pınar Deniz mi geliyor?

Kardeşim Benim 2 filminin kadın başrol oyuncusunun kim olacağı merak konusu olmaya devam ediyor.

Google Haberlere Abone ol
Aslı Enver'in yerine Pınar Deniz mi geliyor?

Burak Özçivit ve Murat Boz'un başrolünü paylaşacağı Kardeşim Benim 2 filminin kadın başrol oyuncusunun kim olacağı büyük merak konusu...



İlk filmde gazeteci Zeynep rolünü canlandıran Aslı Enver'in, projenin yeniden çekileceği gündeme gelince "Ben oynamak istemiyorum", diyerek affını istediği ortaya çıktı. İlk filmin galasının ardından yakınlaştığı rol arkadaşı Murat Boz'dan mayıs başında ayrılan Aslı Enver, eski sevgilisiyle aynı filmde olmak istemedi.



Arkadaş kaldığı Murat Boz'la samimi pozlarını sosyal medyadan hala silmediği için kafaları karıştıran Aslı Enver, Özcan Deniz'le başrol oynadığı "İstanbullu Gelin" dizisi sezon finali yapınca tatile çıktı. Yollarını ayırsa da Murat Boz'u unutamadığı ve dilinden düşürmediği konuşulan Aslı Enver'in yeniden eski ilişkisine bir şans verip vermeyeceğini zaman gösterecek.



Bu arada yoğun bir konser programı olan Murat Boz, Burak Özçivit'le temmuz ayında filmin ikincisine başlayacak. "Kardeşim Benim 2" filminde Aslı Enver'in yerine Burak Özçivit'in yakın arkadaşı Merve Boluğur'a teklif götüreceği konuşuluyordu.



Ancak son gelen haberlere göre henüz hiçbir kadın oyuncuyla anlaşma yapılmadı ama rol için düşünülen isim "Vatanım Sensin"de canlandırdığı Yıldız karakterindeki güzelliği ve başarılı oyunculuğuyla kendisine hayran bırakan Pınar Deniz... Bakalım genç yıldız, bu yaz gişe rekortmeni filmde başrolü kaparak kariyerinde yeni bir sayfa açacak mı?



Birsen ALTUNTAŞ

birsenaltuntas76@gmail.com


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin