Ata Demirer'in 13 saatlik yemeği

Ünlü komedyen, önceki gece Cihangir'deki bir mekanda görüntülendi.

Google Haberlere Abone ol
Ata Demirer'in 13 saatlik yemeği

Ünlü komedyen Ata Demirer, önceki gece Cihangir'deki bir mekanda görüntülendi. Öğle saatlerinde kız arkadaşı ile geldiği mekanda Demirer, gece saatlerine kadar oturdu. Mekanda kız arkadaşı ile 13 saat oturan komedyen, çıkışta basın mensuplarının sorularını yanıtladı.



Ata Demirer'in 13 saatlik yemeği



Habertürk'ten Akif Yaman'ın haberine göre; ünlü komedyen Ata Demirer, önceki gece Cihangir'deki bir mekanda görüntülendi. Öğle saatlerinde kız arkadaşı ile geldiği mekanda Demirel, gece saatlerine kadar oturdu. Muhabirlerin 13 saat süren yemekle ilgili sorularına Ata Demirer, “Evet bazen böyle oluyor” diyerek cevap verdi.



Ata Demirer'in 13 saatlik yemeği - Resim : 2



'Bu böyle olmamalı'



Son günlerde yapımcılar ile Mars Cinema Group arasında yaşanan olaylarla ilgili komedyen, ”İnsanlar sinemaya film seyretmeye gitmeli. Mısır fiyatları sinema biletinden pahalı. Bu böyle olmamalı, bu yanlış ama sanırım çarşamba günü bu konu mecliste konuşulacak. Ben böyle biliyorum ve merak ediyorum” diyerek evinin yolunu tuttu.



Ata Demirer'in 13 saatlik yemeği - Resim : 3



'Biz arkadaşız'



Ata Demirer'in ardından mekandan ayrılan kız arkadaşı, basın mensuplarına, “Arkadaşlar yanlış bir şey yazmayın. Biz Ata ile dostça yemek yedik, sadece arkadaşız” diyerek taksiye binip uzaklaştı.



Ata Demirer'in 13 saatlik yemeği - Resim : 4


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin