Ayla Çelik: Yemek yapmayı bilmeyen, ev işinden kaçan kadın olur mu?

Çelik, verdiği röportajda kadınlarla ilgili sarf ettiği sözlerle gündeme geldi.

Google Haberlere Abone ol
Ayla Çelik: Yemek yapmayı bilmeyen, ev işinden kaçan kadın olur mu?

Bağdat şarkısıyla büyük beğeni toplayan söz yazarı ve şarkıcı Ayla Çelik bu kez 'Daha Bi' Aşık' albümü ile çıkış yakaladı. Çelik, verdiği röportajda kadınlarla ilgili sarf ettiği sözlerle gündeme geldi.



Posta'dan Alev Gürsoy Cimin'e konuşan Ayla Çelik ''Ayla Çelik: “Herkes unutmuş kadınlığı. ‘Ay ben yemek yapmayı bilmem, iki yumurta kıramam.’ diyen kadınlar var. Bunu bir de meziyet gibi anlatıyorlar. Kadınlık böyle olmaz. Kadın dediğin rahatına düşkün olmaz. O korse hep içinde olacak. Yemek yapmayı bilmeyen kadın mı olur?'' ifadeleriyle sosyal medyada teki topladı.



İşte, Ayla Çelik'in röportajından tartışma yaratan sözleriyle ilgili bölüm:



Sizce seksi bir kadın mısınız?



Bunu benim söylemem doğru olmaz. Başkası söylemeli. Ben bir kadınım. Hatta ben tam bir kadınım. 



‘Tam kadın’ nasıl oluyor?



Benim gibi oluyor işte. Kadınlığımın farkındayım yani. Herkes unutmuş kadınlığını. Kadınlık sahip çıkılması ve gurur duyulması gereken bir şey. Gerçekten herkes unutmuş bunu latife olsun diye söylemiyorum.



Unutma meselesini biraz açar mısınız?



“Ay ben yemek yapmayı bilmem, ay ben iki yumurta kıramam” diyen kadınlar var. Bunu bir de kalkmış meziyet gibi anlatıyorlar. Nasıl bilmezsin ya? Bilirsin. “Ay onu giyemem, ay şunu pişiremem, ay rahatıma düşkünüm...” Yok ya! Kadınlık böyle bir şey değil. Rahatına çok da düşkün olmaz kadın dediğin. O korse hep içinde olacak. Onu taşıyacaksın hep. Yemek yapmayı bilmeyen, ev işinden kaçan kadın mı olur? Kadın gibi hissedeceksin. Ben bir kadını zaten gözünden anlarım. Gözünden anlaşılır. Ben aşık bir kadını anlarım mesela. Direkt anlarım. Aşık bakanı anlarım.



Röportajın devamını okumak için TIKLAYIN


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin