Ayla yeniden vizyona giriyor!

Yönetmenliğini Can Ulkay'ın üstlendiği Ayla adlı film, 15 Haziran'da yeniden sinemaseverlerle buluşacak.

Google Haberlere Abone ol
Ayla yeniden vizyona giriyor!

Dram türünde Türkiye sinema tarihinin gelmiş geçmiş en fazla izlenen sinema filmi, tüm zamanların en fazla izlenen 6. filmi olarak  büyük başarılara imza atan Türkiye’nin Oscar adayı AYLA, 15 Haziran’da yeniden izleyiciyle buluşacak. Ramazan Bayramı ve Babalar gününe özel ek sahnelerle yeniden kurgulanan AYLA ile sinema şöleni yaz aylarında da devam edecek.



Türkiye’nin doğusundan batısına her yaştan sinemaseveri bir kez daha salonlara çekmeye hazırlanan AYLA,  etkileyici hikayesi, güçlü prodüksiyonu, yıldızları bir araya getiren oyuncu kadrosu ile Astsubay Süleyman Dilbirliği ve kızı gibi sahiplendiği minik Ayla’nın hikayesini milyonlara anlatmayı sürdürecek.



Türkçe-İngilizce ve Kore’ce olmak üzere 3 dilde çekilen, Dijital Sanatlar Yapımevi’nin yapımcılığını üstlendiği, Can Ulkay’ın yönettiği filmin oyuncu kadrosunda; İsmail Hacıoğlu, Ali Atay, Çetin Tekindor, Murat Yıldırım, Büşra Develi, Esra Dermancıoğlu, Sinem Uslu gibi Türkiye’nin önemli oyuncuları rol alırken Koreli ünlü simalar ve Eric Roberts, Cade Carradine gibi Hollywood starları yer alıyor.



Yurtiçinde kazandığı ödüllere ek olarak yurtdışında festivallerden de ödüllerle dönen AYLA; Cape Town Uluslararası Film Festivali’nde "En İyi Kurgu", Uluslararası Asya Film Festivali’nde "En İyi Film" ödülü alırken, 29. Palm Springs Uluslararası Film Festivali’nde Festivalin En İyisi kategorisine seçildi. Sedona Uluslararası Film Festivali’nde "En İyi Yabancı Film"  ve "Festivalin En İyisi" ödülünü alan AYLA, San Diego Sinema Topluluğu tarafından 2017-2018 sezonunun ‘En İyi Yabancı Filmi’ olarak onurlandırıldı. AYLA, Richmond Uluslararası Film Festivali’nden "En İyi Yönetmen" ve "Yükselen Yıldız" ödülü de aldı. Son olarak da 51. Houston Worldfest Film Festivali’nde En İyi Yabancı Film "Platin Remi" ödülünü ülkemize getirdi.



Sinema eleştirmenleri tarafından; “Sinema tarihindeki en güzel sevgi filmlerinden biri” olarak değerlendirilen AYLA, 15 Haziran tarihinden itibaren bu sevgiyi yeniden anlatmaya başlayacak.


Etiketler ayla filmi vizyon
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin