Aziz Yıldırım'a 'Önce Çocuk' sergisinden plaket!

Fenerbahçe başkanı Aziz Yıldırım’a, çocuk istismarına dikkat çekmek için düzenlenen “Önce Çocuk” isimli sergiye verdiği destekten ötürü bir plaket takdim edildi.

Google Haberlere Abone ol
Aziz Yıldırım'a 'Önce Çocuk' sergisinden plaket!

Köşe yazarı Funda Karayel’in iyilik elçisi olduğu Çocuk istismarından etkilenen çocukların rehabilitasyonu için kullanılmak üzere çeşitli eşyaların açık artırma ile satıldığı “Önce Çocuk” isimli sergide satılan ürünlerin geliri, UCİM Saadet Öğretmen Çocuk İstismarı ile Mücadele Derneğine aktarılacak



Sergiye ilk desteği yapan Başkan Aziz Yıldırım, Metris Cezaevi’nde mektuplarını yazdığı kalemi çocuklar için bağışlamıştı. Desteğinden dolayı plakete layık görülen Başkan Aziz Yıldırım, çocuk istismarına dikkat çekmek için düzenlenen projeye bağışta bulunmaktan büyük mutluluk duyduğunu belirtti.



Aziz Yıldırım'a 'Önce Çocuk' sergisinden plaket!



Kaptan Volkan Demirel ise çocuk istismarına dikkat çekmek için Fenerbahçe formasıyla çıktığı 500. maçta giydiği eldivenleri bağışladı.



Sanat ve spor camiasının önde gelen isimlerinin kişisel eşyalarının satışa çıktığı sergide elde edilecek gelir, çocuk istismarı ile mücadeleye aktarılacak.



Sergi, 26 Mayıs’a kadar Watergarden İstanbul’da ziyaret edilebilir.


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin