Babasının öldüğünü atv'nin programında öğrendi

Müge Anlı'nın programına katılan Alman kadın babasının öldüğünü öğrendi.

Google Haberlere Abone ol
Babasının öldüğünü atv'nin programında öğrendi

Almanya'da yaşayan Marina Nordmann atv ekranlarında yayınlanan 'Müge Anlı ile Tatlı Sert' programında hiç görmediği babasını buldu. 



Alman bir anneyle Türk bir babanın kızı olan Marina babasını hiç tanımamıştı. Baba özlemi çeken genç kadın Müge Anlı’da annesini arayan Sedat Jörg’ü izledi. Sedat Jörg’ün anne ve babasını bulma hikâyesinden etkilenen genç kadın da programa başvurdu.



Yayına gelen Nordmann babasının ismin Rasim Kaya olduğunu, 1970 yılında İsviçre’de annesi Gerda Hanım’la birlikte işçi olarak çalıştıklarını ve burada yaşadıkları birliktelik sonucu dünyaya gediğini söyledi. Rasim Bey’in ailesinin annesiyle olan ilişkisini onaylamadıkları için daha Gerda Hanım hamileyken ayrılmak zorunda kaldıklarını anlattı. Müge Anlı, Marina Nordmann’ın yayına geldiği iilk andan itibaren baba Rasim Bey’i bulma çalışmalarını başlattı.



Programın bugünkü yayında Marina acı haberi aldı. Program ekibi Rasim Kaya'nın 3,5 sene önce hayatını keybettiği bilgisine ulaştı. 



Babasının fotoğrafını ilk kez gören Marina hem acı hem de mutluluğu aynı anda yaşadığını ifade etti. Ekip Marina'ya babasının fotoğrafını hediye etti.


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin