'Bana soyun dediler, ben de kızgınlıkla yazdım'

"Katil Devlet" polemiği büyüyor.

Google Haberlere Abone ol
'Bana soyun dediler, ben de kızgınlıkla yazdım'

Nagehan Alçı’nın "Ergenekon-Balyoz sanık eşleri soyunsun vs gibi asla söylemedim" sözlerine emekli Tümgeneral Ahmet Yavuz'dan yanıt geldi. Yavuz, "Ben kendisine sorduğumda, 'Bana soyun vb dediler, ben de kızgınlıkla yazdım' dedi. Şimdi utanmadan inkâr ediyor." dedi.



Nagehan Alçı’nın “Ergenekon-Balyoz sanık eşleri soyunsun vs gibi asla söylemediğim, çok çirkin bir yalan üzerinden sosyal medyada bana iftira atanlar…” diye yazmasına tepki geldi.



Nagehan Alçı’nın, Habertürk TV’de söyledikleri tartışmalara neden olmuştu. Nagehan Alçı, canlı yayında Türkiye Cumhuriyeti’ne “katil devlet” demişti.



Nagehan Alçı, “katil devlet” tartışmasını “Devlet kutsal bir kavram değildir, vatan kutsaldır” başlıklı yazısıyla sürdürmüştü.



Bu tartışma nedeniyle kendisine gelen tepkileri dünkü yazısında değerlendiren Nagehan Alçı, şu satırları yazdı:



“Bana atılan iftiralara bugüne kadar dava açmıyordum ama artık işler zıvanadan çıktı. Bir yalımızın olmadıklarını bildikleri halde olmayan yalı üzerinden ve olmayan 7 milyon dolarlık kredi üzerinden kara propaganda yapanlara da, aynı şekilde Ergenekon-Balyoz sanık eşleri soyunsun vs gibi asla söylemediğim, çok çirkin bir yalan üzerinden sosyal medyada bana iftira atanlara da, ABD’deki bir Hristiyan okulunun mezuniyet töreninde vecde gelip kusan bir kızın ben olduğumu yıllardır yaymaya çalışanlara da dava açacağım. Maalesef gerçekleri tekrar tekrar açıklamakla bu uydurma algı operasyonları bitmiyor.”



Nagehan Alçı’nın “Ergenekon-Balyoz sanık eşleri soyunsun vs gibi asla söylemediğim, çok çirkin bir yalan üzerinden sosyal medyada bana iftira atanlar…” diye yazmasına FETÖ’nün Balyoz kumpası mağdurlarından tepki geldi.



'Bizzat ben kendisine sordum'



Emekli Kurmay Albay Mustafa Önsel, Nagehan Alçı’nın “iftira” dediği Twitter mesajına ilişkin “Bir gün o takvime kendisi soyunur mu bilemem! Ama ben onun şimdi silip inkar ettiği o twitinde yazdıklarını unutmayacağım...” diye yazdı.



Mustafa Önsel’e Twitter’da yanıt veren emekli Tümgeneral Ahmet Yavuz ise “Yalan söylüyor. Bizzat ben kendisine sorduğumda, ‘Bana soyun vb dediler, ben de kızgınlıkla yazdım’ dedi. Şimdi utanmadan inkâr ediyor. Peynir ekmek yer gibi yalan söylüyor” ifadelerini kullandı.



İşte, o mesajlar:



'Bana soyun dediler, ben de kızgınlıkla yazdım'



Nagehan Alçı, FETÖ’nün Balyoz kumpası döneminde Twitter’da “Bizim askerlerin eşleri ve sevgilileri de güneydoğu'daki gaziler için marif takvimine soyunsun!” mesajını paylaşmış ve tepki çekmişti.



İşte, o mesaj:



'Bana soyun dediler, ben de kızgınlıkla yazdım' - Resim : 2


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin