Behzat Komiser'in geçmişi peşini bırakmıyor!

Behzat Ç.'nin yeni bölüm fragmanı yayınlandı.

Google Haberlere Abone ol
Behzat Komiser'in geçmişi peşini bırakmıyor!

Ekranlara dönmesiyle övgü dolu yorumlar alan ‘Behzat Ç.: Bir Ankara Polisiyesi’nin 4. bölümünde Behzat Komiser, geçmişiyle yüzleşiyor. Erdal Beşikçioğlu’nun başrolünde olduğu dizinin yeni bölümü, 15 Ağustos Perşembe sadece BluTV’de izleyicilerle buluşacak.





BluTV özel yapımı olarak ekranlara geri dönen ‘Behzat Ç.: Bir Ankara Polisiyesi’nin yeni bölümünün fragmanı yayınlandı. Dizinin 4. bölümünde Behzat Ç.’nin geçmişiyle bugün arasında sıkışıp kaldığı anlar ona zorlu anlar yaşatacak.



İnter Medya’nın yapımcılığını üstlendiği ve Erdal Beşikçioğlu’nun başrolünde yer aldığı dizide Behzat’ı iki aşk arasında zorlu bir sınav da bekliyor. Savcı Esra’yı (Canan Ergüder) yıllar önce kaybetmesine rağmen aşkını hala hayal dünyasında güçlü bir şekilde yaşaması, Behzat’ın Defne’yle (Ahu Türkpençe) arasındaki iletişimi de etkileyecek. Sürekli gördüğü halüsinasyonlar, Behzat’ın hayatına devam etmesini zorlaştırırken, kızı Şule’yle (Ayça Eren) yüzleştiği dakikalarda nefesler tutulacak.



Kalabalık oyuncu kadrosu ve özgün hikayesiyle izleyicileri ilk bölümünden itibaren kendine has bir dünyaya davet eden ‘Behzat Ç.: Bir Ankara Polisiyesi’, 4. bölümüyle 15 Ağustos Perşembe günü sadece BluTV ekranlarında olacak.


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin