Best FM'den neden ayrıldı?

Medyatava, Abdullah Özdoğan'a sordu!

Google Haberlere Abone ol
Best FM'den neden ayrıldı?

Uzun süredir Kral Grubu'nda Genel Koordinatör Yardımcılığı görevini yürüten ve 2 ay önce Best FM'e Genel Müdür Yardımcısı olarak transfer olan Abdullah Özdoğan, bu sabah görevinden istifa etti.



Best FM'den yapılan açıklamada; Özdoğan'ın 2 aylık deneme sürecinde olduğu için iş akdine son verildiği iddia edildi.



Konuyla ilgili Medyatava'ya konuşan Özdoğan, istifa nedeni ve Best FM'in iddialarıyla ilgili önemli açıklamalarda bulundu.



MT: Görevinizden neden ayrıldınız, Best FM'in 2 aylık deneme süreci nedeniyle işinize son verdiği iddiaları doğru mu?



Abdullah Özdoğan: Ben Kral Grubu'nda Genel Koordinatör Yardımcısı'ydım. Oradan buraya transfer olmamın sebebi ise bana daha iyi şartların önerilmesiydi. Fakat bu önerilen şartların hiçbirisi 50 gündür yerine getirilmedi. Ayrılmamın sebebi budur. Bu sabah istifamı sunarken de toplam 6 başlıkta yerine getilmeyen bu vaatleri sıraladım.



Best FM'in bugün yaptığı açıklamayı da okudum. Oldukça profesyonellik dışı ve cahilce buldum. Çünkü ben 25 senedir bu işi yapıyorum. Yeniçağ gazetesinde genel müdürlük yaptım, TRT'de genel müdür danışmanlığı yaptım, Kral TV'de durumum belli... Bu gibi yerlerden ayrılıp 2 ay deneme süresi kabul eder miyim? Onlara kızmadım bile. Çünkü böyle vaatlerle siz bir insanı transfer ediyorsunuz, bir de oraya deme süresi koyuyorsunuz... Mümkün mü böyle bir şey? Dolayısıyla çok anlamsız bir açıklamaydı.



 



Canan Kaya / Medyatava



canankaya@medyatava.com


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin