Beyaz Show ne zaman başlıyor, ilk konuklar kimler olacak?

Ünlü şovmen Beyazıt Öztürk, Beyaz Show ile Kanal D ekranında 21. sezonuna adım atmaya hazırlanıyor.

Google Haberlere Abone ol
Beyaz Show ne zaman başlıyor, ilk konuklar kimler olacak?

Haziran başında sezon finali yapan Beyaz, yaz boyu her yıl yaptığı gibi bu sene de ultra lüks teknesinde yorgunluk attı. Ünlü şovmen, 1.2 milyon takipçisinin olduğu instagram sayfasından ağustos ayında "Çok yakında" notuyla bomba gibi döneceğinin sinyallerini verdi. Beyaz'ın programa başlayacağı tarih de belli oldu. Beyaz Show'un son dakika bir değişiklik olmazsa 13 Ekim'de başlaması planlanıyor.



Ünlü komedyenin ekibi, iddialı bir açılış yapmak için kolları sıvadı ve aynı gün vizyona girecek olan, aynı zamanda Kanal D'nin yayınlacağı "Cingöz Recai" filminin ekibini ağırlamak için harekete geçti. Bu sezon Kanal D'nin Fatih dizisinde başrol oynamaya hazırlanan Kenan İmirzalıoğlu, Haluk Bilginer ve Meryem Uzerli'nin de aralarında olduğu filmin oyuncuları, ilk programa davet edildi.



Geçen yıl mart ayında yaşanan canlı yayın kazası sonrası RTÜK cezasıyla ve savcılık soruşturmasıyla karşılaşan Beyaz, benzer bir olayı bir daha yaşamamak için bant yayınına geçmişti. Ancak ünlü şovmen bu sezon yeniden canlı yayınla seyirci karşısına geçeceklerini duyurdu.



 



Birsen ALTUNTAŞ

birsenaltuntas76@gmail.com


 


Etiketler beyaz show kanal d
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin