Boran Kuzum'un yeni partneri hangi güzel oyuncu oldu?

Hilal Saral'ın yeni dizisine bomba kadro...

Google Haberlere Abone ol
Boran Kuzum'un yeni partneri hangi güzel oyuncu oldu?

'Aşk-ı Memnu', 'Fatmagül'ün Suçu Ne?', 'Kuzey Güney' ve 'Kara Sevda' gibi izlenme rekorları kıran dizilerin ödüllü yönetmeni Hilal Saral, yine iddialı bir projeye başlıyor.



Ay Yapım imzalı 'Şahin Tepesi' adlı dizinin çekimleri yakında başlıyor. Bir süredir titiz bir cast çalışması yürüten Hilal Saral, ilk olarak Zerrin Tekindor'la, daha sonra ise Esra Dermancıoğlu ve Ebru Özkan ile anlaştı.



Genç oyuncu kadrosu için de Metin Akdülger, Kaan Yıldırım, Afra Saraçoğlu ve Hande Erçel'in de aralarında olduğu çok sayıda oyuncuyla görüşme yapan Saral, sonunda Vatanım Sensin'le yıldızı parlayan Boran Kuzum, 'Söz' dizisiyle dikkatleri üzerine çeken Aybüke Pusat, 'Paramparça' projesindeki performansıyla beğeni toplayan Leyla Tanlar ve bir süre yurtdışında eğitim alan genç yetenek Mustafa Mert Koç ile el sıkıştı.



Haftabaşı afiş çekimi yapılacak olan dizide Boran Kuzum, Zerrin Tekindor'un oğlunu; partneri Aybüke Pusat ise Ebru Özkan'ın kızını canlandıracak. Bir hafta içinde sete çıkması planlanan dizide, aralarında husumet olan iki ailenin gençlerinin imkansız aşkı etkileyici bir dille ekrana taşınacak.



Boran Kuzum'un yeni partneri hangi güzel oyuncu oldu?



Kanalı henüz netleşmeyen dizide 80'li yıllara damga vuran meşhur 'Şahin Tepesi' dizisinden de izlerin olduğu konuşuluyor. Senaryosunu Melek Gençoğlu ve ekibinin yazdığı dizinin flashback sahnelerinde zaman zaman Zerrin Tekindor'un 25 yaş dönemine de yer verilecek.



Birsen ALTUNTAŞ

birsenaltuntas76@gmail.com


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin