'Boş Şehir' oyunu bu kez özel bir etkinlikle geliyor!

Yönetmenliğini Yurdaer Okur’un yaptığı 'Boş Şehir' Entropi Sahne'de seyirciyle buluşacak...

Google Haberlere Abone ol
'Boş Şehir' oyunu bu kez özel bir etkinlikle geliyor!

Yönetmenliğini Yurdaer Okur’un yaptığı, Mehmet Tekatlı ve Umut Beşkırma’nın performanslarıyla dikkat çeken, Entropi Sahne’nin yeni oyunu “Boş Şehir” bu kez özel bir etkinlikle seyirci karşısına çıkmaya hazırlanıyor.



Oyunun özgün müzikleri, en son “Fİ” dizisi için yaptığı çalışmalarla beğeni toplayan ve “Routine” adlı Ep’sini geçtiğimiz günlerde yayınlayan Akın Sevgör’e ait.



Boş Şehir, bu defa Akın Sevgör’ün oyunun müziklerini oyun esnasında canlı olarak çalacağı yeni bir konseptle 24 Kasım’da Glass Room Uniq Hall  sahnesinde olacak.  Oyun sonrası izleyiciler kendilerini yine Akın Sevgör performansının devam edeceği bir after party içinde bulacak.



Entropi Sahne oyunlarıyla, Kadıköy’de bulunan kendi sahnesi dışında sezon boyunca Uniq İstanbul “Glass Room” sahnesinde seyirciyle buluşacak.



‘’Boş Şehir; tarafların kim olduğu ve neden çarpışıldığının bilinmediği bir savaşın ortasında, insansız boş bir şehirde son saatlerini geçiren iki asker kaçağının karşılaşmalarıyla başlıyor. İki kaçak, enkaza dönmüş şehrin farklı mekanlarında vakit geçirerek bir yandan geçmişleriyle hesaplaşıyor diğer taraftan da hiçbir zaman gerçekleştiremeyecekleri hayaller kuruyorlar. Yalanla gerçeğin birbirine karıştığı anlarla dolu olan oyunda; savaşın acımasızlığı, varoluşun çıkmazları ve aile ilişkileri trajikomik bir anlatımla dile getiriliyor.”



Bilge Emin’in çevirdiği oyunda, dekor & kostüm tasarımını Başak Özdoğan, ışık tasarımını Arek Nişanyan, görsel efektleri Deniz Demir Tekatlı ve afiş tasarımını Ethem Onur Bilgiç üstleniyor.


Etiketler yurdaer okur
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin