Bülent Ersoy: Otobüse bindik efendim, bitleniyorduk

Ayşe Arman, Bülent Ersoy'la röportaj yaptı.

Google Haberlere Abone ol
Bülent Ersoy: Otobüse bindik efendim, bitleniyorduk

Show TV ekranlarında yayınlanmaya başlayacak olan Dünya Güzellerim programı için Hindistan'da bulunan Bülent Ersoy, Hürriyet yazarı Ayşe Arman'a röportaj verdi. Hindistan günlerinden, aşk hayatına kadar birçok konuda açıklama yapan Diva, otobüs macerasını da anlattı.



Ayşe ARMAN / HÜRRİYET



OTOBÜSE BİNDİK EFENDİM, BİTLENİYORDUK



Peki “Hakkımda olumsuz konuşacaklarına hiç konuşmasınlar!” diye bir şey yok mu?



- Hayır, öyle şey olmaz. Ne dedim? Sıfır hata, sadece en büyük yönetmen, yukarıdaki Allahüteala’ya ait. Tabii ki hata yapacağız. Ve o hatanın da konuşulması gerekiyor. Bir masada yemek mi yeniyor? Biri, “Ben Bülent Ersoy’un programını tutmadım!” desin. Diğeri, “Aman canım, kadın da kendini çok ciddiye alıyor!” desin. Öbürü, “Zaten onun her şeyi öyle” desin. Biri “40 küsur bavulla ne götürmüş” desin, öbürü “Yılan sokmuş!” desin. Yeter ki desin!



Belediye otobüsüne bindiniz değil mi?



- Bindik efendim. Bitleniyorduk az kalsın. Tabii hafif dalgasını da geçiyoruz. Tavuk, keçi, ne ararsan var. Maşallah hepsiyle akraba olduk. Trene de bindik. Pek meşhurmuş Hindistan’ın trenleri. Sokakta uyuyanlarla takıldık. Varenasi’ye de gittik, ölü yakılma törenleri izledik, Ganga maceramız da var, Ganj Nehri’ne Ganga diyorlar, Tac Mahal’e de gittik, hepsini izleyeceksiniz...



 Aç kaldığınız doğru mu?



- E bir miktar kaldım valla. Ben et severim. Antrikot filan, kenarı yağlı olacak. O yağ ete geçecek, püre ve salata da alayım yanına. Hindistan’da yok. Sağ olsun Mumbai’de konsolos bey, otele etli yemek yolladı.



Röportajın devamını BURADAN okuyabilirsiniz.


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin