Bülent Mumay ile Kemal Öztürk Twitter'da atıştı!

Gazeteci Bülent Mumay, eski Anadolu Ajansı (AA) Genel Müdürü Kemal Öztürk'e AA'nın İdlib haberi nedeniyle tepki gösterdi.

Google Haberlere Abone ol
Bülent Mumay ile Kemal Öztürk Twitter'da atıştı!

Anadolu Ajansı'nın "İdlib'de on binlerce sivil rejim ve Rusya'yı protesto etti" başlığıyla verdiği habere, gazeteci Bülent Mumay'dan tepki geldi.



'Kemal Öztürk’lerin koca ajansı getirdiği hal bu...'



Bülent Mumay, AA'nın başlığını eleştirerek, Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan'ın eski danışmanı ve Anadolu Ajansı eski Genel Müdürü Kemal Öztürk'e bir göndermede bulundu. Mumay, "Rusya’yı? AKP genel başkanlığında seçim gecesi geçiren Kemal Öztürk’lerin koca ajansı getirdiği hal bu..." diye yazdı.



Kemal Öztürk ise, Mumay'a bir yanıt vererek, "Beyfendi anlaşılan o ki içinizde benimle ilgili bir kin var. Size kişisel bir kötülük yapmadım. Hürriyetten atılmanızın sebebini bana bağlıyorsanız yanılıyorsunuz. Onun sebebi Gezi olayları ve sonrasında halkı sokağa dökecek kadar tahrik edici yayınlar yapmanızdı biliyorsunuz" diye ifade etti.



Mumay, Öztürk'e verdiği yanıtta ise, "Boş lafı bırakın da, seçim gecesi AKP’de ne işiniz vardı onu açıklayın!" diye sordu.



Bülent Mumay ile Kemal Öztürk Twitter'da atıştı!Bülent Mumay ile Kemal Öztürk Twitter'da atıştı! - Resim : 2


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin