Burçin Terzioğlu setlere hangi diziyle dönüyor?

Poyraz Karayel dizisinin ardından setlere ara veren oyuncu Burçin Terzioğlu'nun yeni adresi belli oldu.

Google Haberlere Abone ol
Burçin Terzioğlu setlere hangi diziyle dönüyor?

Güzel oyuncu, yaz başından beri sevgilisi İlker Kaleli'yle Kaş'ta tatil yapıyordu. Peş peşe teklifler gelince sevgilisi tatiline devam ederken ünlü yıldız, geçen günlerde İstanbul'a dönüp görüşmeler yaptı.



Terzioğlu'nun adı önce Most Yapım'ın bir Kore uyarlaması olan Mahinur Ergun'un yazdığı aile dizisinde geçti. Projeye sıcak baktığı ifade edildi. Ancak ünlü oyuncu, son anda Ay Yapım'ın bu sezon çekimlerine başlayacağı ilk dizi olan "Küçük Cinayetler"le anlaştı. Meriç Acemi'nin yazdığı diziyi son olarak "Cesur ve Güzel"i çeken Ali Bilgin yönetecek.



Dört kadının sürükleyici hikayesini anlatan dizi, "Umutsuz Ev Kadınları" tadında olacak ve Star TV'de seyirciyle buluşacak. Terzioğlu'nun dizideki diğer üç kadın arkadaşının kimler olacağı ise önümüzdeki günlerde netlik kazanacak. Ay Yapım'ın çekeceği kod adı "Aras" adlı dizide ise "İçerde"deki performansıyla kendisine hayran bırakan Aras Bulut İynemli'nin oynayacağı konuşuluyor. Şirketin internet dizisi Fi'nin yeni sezon çekimlerine ise Kurban Bayramı sonrası başlanması planlanıyor. 



 



BİRSEN ALTUNTAŞ

birsenaltuntas76@gmail.com


 


Etiketler dizi
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin