Çarpışma dizisinde büyük şok! Hangi oyuncu ayrılıyor?

Dizinin kilit isimlerinden biri olan bir karakter diziye veda edecek.

Google Haberlere Abone ol
Çarpışma dizisinde büyük şok! Hangi oyuncu ayrılıyor?

Show TV'nin perşembe günü ekrana gelen yeni dizisi Çarpışma'nın yeni bölümünde izleyenleri şoka sokacak bir ayrılık yaşanacak. Dizinin kilit isimlerinden biri olan bir karakter diziye veda edecek.



Show TV'nin sezon ortasında büyük umutlarla yayına soktuğu yeni dizisi Çarpışma 6. bölümü ile geçtiğimiz hafta ekrana geldi. Karşısında sıkı rakipleri olan dizi bir türlü reyting listelerinde beklenen başarıyı gösteremese de diziyi ilgiyle izleyen büyük bir kesim var.



Dizinin başrollerinde Kıvanç Tatlıtuğ, Elçin Sangu, Onur Saylak, Alperen Duymaz gibi genç ve başarılı oyuncular var. Fakat dizinin 7. bölümünde ekrana veda edecek bir oyuncu var. Yapımcı yeni bölümde kimin ayrılcağını resmen duyurdu.



Dizinin geçtiğimiz hafta ekrana gelen 6. bölümünde İsmail Demirci’nin canlandırdığı Galip karakteri, Veli’nin zorlamasıyla Zeynep tarafından vurulmuştu. Galip’in ölüp ölmeyeceği merak konusu olmuştu.



Karısı Zeynep tarafından vurulan Galip dizinin yeni bölümlerinde olmayacak. İsmail Demirci'nin 6 bölümdür hayat verdiği ve dizinin kilit isimlerinden biri olan Galip, senaryo gereği ölecek.



Çarpışma yeni bölüm ne zaman?



Çarpışma dizisi, reklam azlığı nedeniyle Ocak ayı boyunca ekranda olmayacak. Show TV yayın akışında dizinin yeni bölümü hakkında bir açıklama henüz yok.



Çarpışma dizisinde büyük şok! Hangi oyuncu ayrılıyor?


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin