Cem Küçük bu kez de Fox TV'yi tehdit etti!

Star yazarının hedefinde şimdi Fox TV ekibi var....

Google Haberlere Abone ol
Cem Küçük bu kez de Fox TV'yi tehdit etti!

AKP'li Aydın Ünal'ın Cumhuriyet, Sözcü, Hürriyet ve Zaman'ı "1 Kasım'dan sonra hesap sorulacak" diye tehdit etmesi sonrası bir tehdit de Cem Küçük'ten geldi. Onun hedefinde Fox TV vardı.



Hükümete yakınlığıyla bilinen Star gazetesi yazarı Cem Küçük, Kanal 24'teki "Günün Manşeti" programında Fox Haber Ekibini açık açık tehdit etti.



Meydan gazetesinde yer alan habere göre; Doğan Şentürk ve Fatih Portakal öncülüğünde Türkiye'nin en çok izlenen haber programına imza atan Fox Haber Ekibi, Star gazetesi yazarı Cem Küçük tarafından bugün canlı yayında "akıllı olun" sözleri ile tehdit edildi.



Son dönemde başta Aydın Doğan ve Ahmet Hakan olmak üzere Saray ve AKP'yi eleştiren hemen herkesi sözde devlet adına tehdit eden Cem Küçük'ün hedefinde bu kez Türkiye'nin en çok seyredilen Anahaber Bülteni ekibi vardı.



Daha önce Ahmet Hakan'ın "istesek seni sinek gibi ezeriz, merhamet ettik de hayatta kalabiliyorsun" diye ölümle tehdit eden Cem Küçük, Fox TV'ye de el konulabileceğini ima edip Fox haber ekibini tehdit etti.



İşte, Cem Küçük'ün bugünkü canlı yayındaki o açıklaması:



"Belki bu Murdoch'la ilgili dosyası devletimiz İngiltere'den isterse burdaki Murdoch'un temsilcilerine de o belgeyi sunabilirler. FOX'taki arkadaşlar bence akıllı olsunlar. Bunu en tepe bilgi olarak söylüyorum. İngiltere'den bu bilgi istenecek, gelecek ve Murdoch'la ilgil bu dosya buradaki yetkililerin önüne konacak. Dolayısıyla oradaki arkadaşların akıllı olmasında fayda var. Bu Ercan Gün'le bu işleri yürüteceğinizi sanıyorsanız çok yanılıyorsunuz"


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin