'Cem Yılmaz Netflix’e çıkar mı?'

Milliyet yazarı ilginç bir konuyu gündeme getirdi.

Google Haberlere Abone ol
'Cem Yılmaz Netflix’e çıkar mı?'

Milliyet Gazetesi yazarı Sina Koloğlu, Netflix'in stand-up gösterilene yaptığı yatırımdan yola çıkarak, Cem Yılmaz için 'Netflix'e çıkar mı?' sorusunu sordu.



Sina KOLOĞLU / MİLLİYET



Netflix'e çıkar mı?



Netflix’in önemli kalemlerinden biri de ‘stand-up’ları... Büyük paralar kazanıyor, özel şovları hazırlayanlar... Şöyle resmi geçit yapalım. Jerry Seinfeld, iki özel gösterim için tam 100 milyon dolar, Dave Chappelle üç gösterim için 60 milyon dolar almış. Chris Rock, iki gösterim için 40 milyon doları cukka yapmış. Ricky Gervais için, “İngiltere tarihinin en büyük eğlence anlaşmasını yapmış” diyorlar; 40 milyon dolarla... Aklıma Cem Yılmaz geldi. Uzun zamandır stand-up yapmıyor.

Reklamlarda ufaktan takılıyor bu işlere... 2013 yılında Habertürk’te şöyle bir haberle yer almış:  ‘CM101MMXI Fundamentals’ oyununu, 180’i TİM Maslak Show Center’da olmak üzere, 200 kere kapalı gişe olarak sahneleyen Yılmaz’ın, kişi başı ortalama 75 TL’den, toplam kazancı 24 milyon TL olarak gerçekleşti. İki yıllık süre içerisinde gösteriyi 320 bin kişi izledi’. Netflix bu ‘stand-up’ işine para yatırıyor. Özel iki gösterim de Cem Yılmaz’dan gelse... Neden olmasın? Bu rakamları gören Netflix, belki kendisine teklif götürebilir.



Yazının devamını okumak için TIKLAYIN


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin