CNN Türk'ün ünlü haber spikeri, hangi programı sunacak?

CNN Türk'ün sevilen ekran yüzü, Afiş'in yeni sunucusu oldu.

Google Haberlere Abone ol
CNN Türk'ün ünlü haber spikeri, hangi programı sunacak?

CNN Türk'te son olarak sabah haberlerini sunan başarılı ekran yüzü Büşra Sanay, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamayla, kanalın kültür-sanat programı Afiş'i sunacağını açıkladı.



Büşra Sanay, kişisel sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı:



"Bir süredir soruyorsunuz arkadaşlar “sabahları göremiyoruz ayrıldınız mı?” diye. Hayır ayrılmadım yeni bir yolda yürüyeceğim. 10 yıldır CnnTürk’te haber spikeri olarak devam eden iş hayatım artık burada programda devam edecek. Kültür sanatın nabzını tutan en iyi kültür sanat programlarjndan biri olan, yıllardır CnnTürk ekranında izlediğiniz Afiş programında artık göreceksiniz beni. İlgi ve merakınız için çok teşekkür ederim. Gönlümdesiniz"






 


 

 



 




Bu gönderiyi Instagram'da gör


 



 

 

 



 

 



 

 

 



Bir süredir soruyorsunuz arkadaşlar “sabahları göremiyoruz ayrıldınız mı?” diye. Hayır ayrılmadım yeni bir yolda yürüyeceğim. 10 yıldır CnnTürk’te haber spikeri olarak devam eden iş hayatım artık burada programda devam edecek. Kültür sanatın nabzını tutan en iyi kültür sanat programlarjndan biri olan, yıllardır CnnTürk ekranında izlediğiniz Afiş programında artık göreceksiniz beni. İlgi ve merakınız için çok teşekkür ederim. Gönlümdesiniz



Büşra Sanay (@busrasanay)'in paylaştığı bir gönderi (4 Eyl, 2019, 12:28ös PDT)




Sıradaki Haber İçin Sürükleyin