Çocuklar Duymasın'da Gönül ölüyor mu?

Kanal D'nin sevilen dizisinin yeni bölüm fragmanı yayınlandı.

Google Haberlere Abone ol
Çocuklar Duymasın'da Gönül ölüyor mu?

Kanal D ekranlarında izleyici ile buluşan Çocuklar Duymasın'ın yayınlanan yeni bölüm fragmanında izleyicileri şaşırtan bir gelişme yaşandı.



Yayınlanan son bölümün ardından paylaşılan 35. bölüm fragmanında dizinin sevilen karakteri Gönül'ün ölüm haberi herkesi şoke etti. Rahatsızlanıp hastaneye kaldırılan Gönül'den acı haber gelir. Haluk'a şirketteki iş arkadaşları Gönül'ün öldüğünü söyler, Haberi duyan Tuna adeta yıkılır. Peki, Çocuklar Duymasın 35. bölüm fragmanında başka neler var?



Ekranların uzun soluklu fenomen dizisi Çocuklar Duymasın'ın 8 Nisan Pazar günü yayınlanacak olan 35. bölümüne ait fragman izleyicilerle paylaşıldı. Fragmana damga vuran ise, Gönül'ün ölüm haberi oldu. Hastaneye kaldırılan Gönül'ün öldüğü haberi kısa sürede herkes tarafından duyuldu. Tuna, Haluk ve Meltem ise bu haberin ardından adeta yıkıldı. Peki, Gönül, gerçekten öldü mü? Onu ölüme götüren hastalık ne? Tuna bu acı ile nasıl başa çıkacak?



Çocuklar Duymasın 35.bölüm fragmanı



Çocuklar Duymasın 35. Bölüm Fragmanı yayında! Gönül'ün ani ölümü herkeste şok etkisi yaratıyor! Tuna'nın eşi Gönül rahatsızlanıp hastaneye kaldırılır. Durumu iyi değildir. Tuna, onun için çok endişelenir. Acı haber gelir. Haluk'un şirketindeki çalışma arkadaşı acı haberi verir. Gönül'ün öldüğünü söyler. Haberi duyan Tuna yıkılır. Eve taziyeye gelenler bu şok ölüm üzerine şaşkındırlar.





Zeyno Günenç kimdir?



Zeyno Gönenç, 22 Haziran 1967 yılında İzmit’te dünyaya geldi. İlkokul ikinci sınıfta okurken annesi tarafından baleye yönlendirildi. Mimar Sinan Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Tiyatro Bölümü'nde okudu ve buradan mezun oldu.



Gönenç, Bursa Devlet Tiyatrosu'nda üç yıl çalıştı ve istifa etti. Kanada Vancouver'a giderek 1 yıl kaldı ve eğitimini geliştirdi. Yurtdışı da dahil, birçok özel radyoda yapımcı ve sunucu olarak görev yaptı. Süheyl Uygur ve Behzat Uygur kardeşlerle birlikte "Üç Salakşörler" adlı oyunla üç yıl süren bir turneye çıktı ve Türkiye'nin birçok yerini gezdi.



Zeyno Gönenç, Çocuklar Duymasın dizisinde Dominant Teyze karakterine hayat verdi. Bu rol ile tüm Türkiye’nin sevdiği bir isim haline geldi.



Kuşlu Çorap, Eyvah Kızım Büyüdü, Dadı, En Son Babalar Duyar, Çocuklar Duymasın, Avrupa Yakası, Çocuklar Ne Olacak, Keloğlan Kara Prens’e Karşı, Doktorlar, Hayat Apartmanı, Paramparça Aşklar, Geniş Aile, Çocuklar Duymasın gibi diziler ile televizyon ekranlarında bulundu. Şu an, Kanal D’de ekranlarında izleyici ile buluşan Çocuklar Duymasın dizisinde Gönül rolüne hayat veriyor.



Zeyno Günenç, 1997 yılında Okan Bayülgen ile evlendi. 16 ay evli kaldıktan sonra 1998 yılında boşandı.


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin