Çocuktan Al Haberi'nin Efe ve Ebrar'ı Klavye Delikanlıları'nda!

Klavye Delikanlıları’na bu hafta Efe Koçyiğit ve Ebrar Alya Demirbilek konuk olacak.

Google Haberlere Abone ol
Çocuktan Al Haberi'nin Efe ve Ebrar'ı Klavye Delikanlıları'nda!

Show TVde her Pazar ekrana gelen Klavye Delikanlıları’na bu hafta Çocuktan Al Haberi programının minikleri Efe Koçyiğit ve Ebrar Alya Demirbilek konuk olacak.



Show TV’nin sevilen programı Çocuktan Al Haberi’nde izleyenlere komik anlar yaşatan Efe ve Ebrar, Klavye Delikanlıları’nın bu Pazar ekrana gelecek bölümünde izleyenlerin karşısına çıkacak. Seyran’ın açtığı çocuk evinde kalan Efe ve Ebrar oyunculuklarıyla da izleyenleri kendilerine hayran bırakacak. Pazar günü izleyiciyle buluşacak olan bölüme konuk olan miniklerin diziye neler katacağı ise merak konusu.



Çocuktan Al Haberi'nin Efe ve Ebrar'ı Klavye Delikanlıları'nda!



Yapımcılığını Süreç Film/Ali Gündoğdu’nun üstlendiği Klavye Delikanlıları yeni nesil internet gençliğinin hikayesini güldürerek anlatıyor. Dizide Rasim Öztekin, Kaan Yıldırım, Vildan Atasever, Uraz Kaygılaroğlu, Ali Barkın, Selen Seyven, Seray Sever, Gül Onat, Cengiz Küçükayvaz, Sinan Çalışkanoğlu, Filiz Taşbaş, İpek Tenolcay, Eylül Su Sapan ve Mert Asker rol alıyor. Pazar akşamları Show TV ekranlarında seyirciyle buluşan Klavye Delikanlıları'nın senaryosunu Murat Şeker ve Ali Tanrıverdi üstlenirken, Yönetmen koltuğunda Yahya Samancıoturuyor.



Klavye Delikanlıları yeni bölümüyle 19 Kasım Pazar saat 20.00’de Show TV’de.



Çocuktan Al Haberi'nin Efe ve Ebrar'ı Klavye Delikanlıları'nda! - Resim : 2


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin