Çukur zirveyi bırakmıyor!

Show TV’de ekrana gelen Çukur’un dün akşam yayınlanan bölümü reytinglerde zirvede yer aldı.

Google Haberlere Abone ol
Çukur zirveyi bırakmıyor!

Ay Yapım imzalı, Show TV’de ekrana gelen Çukur’un dün akşam yayınlanan bölümü heyecan dolu sahneleriyle beğeni toplarken, ters köşe sürprizleriyle de nefesleri kesti. Final anında Yamaç’ın yaşadığını öğrenen Azer, teklifiyle ekran başındakileri şaşırttı. Yamaç, Azer’in teke tek teklifini kabul ederken, ikili arasında yaşanacaklar merak konusu oldu.



‘Çukur’un dün akşam ekranlara gelen bölümünde Yamaç’ın Çukur’a dönüşü büyük bir heyecan ve sevinçle karşılandı. Polisler tarafından baskın yiyen Cumali, Damla’nın yardımıyla kaçmayı başardı. Cumali’nin Çizgili Kenan’dan aldığı intikam, sürpriz gelişmelere neden oldu. Kenan’ın oğlu Dağhan babasının intikamını almak için Çukur’a gelerek Yamaç’tan Cumali’yi istedi. Yamaç bu gelişmeler üzerine yeni bir plan belirlemek zorunda kaldı ve Şenol’un yardımıyla kurduğu oyunla nefesleri kesti. Şenol’la birlikte Dağhan’ın mekânına giden Yamaç planıyla Dağhan’ı köşeye sıkıştırdı.



Hem reytinglerde hem de sosyal medyada zirvede



Çukur, dün akşam yayınlanan yeni bölümüyle ABC1 20+'da 11.75 izlenme oranı (rating), 24.74 izlenme payı (share), AB’de 10.01 izlenme oranı (rating), 23.86 izlenme payı (share), Total’de 10.14 izlenme oranı (rating), 24.28 izlenme payı (share) ile tüm kategorilerde birinci oldu. #mevzuvar etiketi Twitter Türkiye'de 15 saat 40 dakika dünyada ise 4 saat 45 dakika TT listesinde kaldı.



Çukur zirveyi bırakmıyor!


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin