Çukur'da Yamaç Koçovalı mı, yoksa İdris Koçovalı mı ölecek?

Show TV'nin fenomen dizisi, 3. sezonuyla ekranlara gelmeye hazırlanıyor.

Google Haberlere Abone ol
Çukur'da Yamaç Koçovalı mı, yoksa İdris Koçovalı mı ölecek?

Show TV'nin Ay Yapım imzalı reyting rekortmeni fenomen dizisi Çukur, 3. sezonuyla ekranlara dönmeye hazırlanıyor. 2'nci sezon finilinin son sahnesinde; Yamaç ve İdris Baba (Koçovalı) ellerinde silahlarla karşı karşıya geliyordu. Arka planda geriye sayan bir saat ile sağ ve solda birer ekran görünürken, ekranlarda rehin alınan aile üyeleri vardı.



İdris Koçovalı oğluna, "Hadi oğlum, Yamaç!" diyor. Yamaç ise, "Baba ıııı" diyebiliyor sadece. İdris Koçovalı ise bu sözlere, "Beni affet oğlum, ben ailemi korurum" diye yanıt veriyor. Geri sayım sıfıra doğru yaklaştığında ise kamera saate yakın plan yapıyor ve bir el silah sesi duyuluyor.



Görüntülerden tuzağa düşürülen Koçovalı ailesinin rehin alındığı, hayatlarının kurtulabilmesi için Yamaç'tan ya da İdris Baba'dan birbirlerini öldürmeleri isteniyor. Ya ikisinden biri, ya da diğer aile üyeleri ölecek. Bu durumda ailesini korumak için yemin eden iki erkekten biri hayatını kaybederek diziye veda edecek.




#ÇukurS3

Yamaç Koçovalı vs. İdris Koçovalı

Sorunun yanıtı pek yakında @showtv'de! #çukur @ayyapim pic.twitter.com/nW6SeI5CKK


— Çukur Dizi Resmi (@cukurdizi) September 2, 2019


Son anda kurtulacaklar mı?



Dizinin hayranları bu sahneyi izlediğinde akıllara daha önceki bölümlerde yaşanan sahneler geliyor. Yamaç ya da başka bir karakter zor durumda kaldığında her şey bitti diye düşünüldüğü sırada 'flashback' (geçmişe dönüş) ekrana geliyor ve bir şekilde karakterler kurtuluyordu. Ancak bu kez öyle olmayacak ve ana karakterlerden biri hayatını kaybedecek.



Çukur dizisi ne zaman başlayacak?



Dizinin başrol oyuncusu Aras Bulut İynemli sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla dizinin 3. sezon çekimlerini duyurdu. Ancak dizinin hangi tarihte başlayacağı henüz net değil. Çekimlere bakıldığı zaman iki hafta içinde yayında olması bekleniyor.


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin