'Cumali Ceber 2' bu hafta vizyonda!

“Cumali Ceber 2” bu hafta(8 Haziran Cuma) beyazperdede sevenleriyle buluşuyor.

Google Haberlere Abone ol
'Cumali Ceber 2' bu hafta vizyonda!

İlki gişede büyük başarı yakalayan “Cumali Ceber”, ikinci macerasında dedesinin arsasını satın alıp yerine AVM yapmak isteyenlere karşı yola çıkıyor.



Anti-kahraman Cumali Ceber bu sefer bir iyilik uğruna yollarda. Çekimleri Adana, Antalya ve Hatay’da gerçekleşen filmin oyuncu kadrosunda Serkan Şengül, Doğa Konakoğlu, Emre Keskin, Esra İşgüzar, İsmail Düvenci, Köksal Engür, Muhammed Cangören gibi isimler de bulunuyor.



Kahkaha dolu bir yol hikayesiyle güldürücek “Cumali Ceber 2”nin yapımcılığını  Retropro & Chantier’in üstlenirken, yönetmen koltuğunda Kamil Çetin oturuyor...



Çekimleri Adana, Antalya ve Hatay'da gerçekleştirilen serinin devam filmi Cumali Ceber 2, ‪8 Haziran'da sinemalarda olacak!



Cumali Ceber, büyük oğlu Cevher'e kız isteme hazırlığındayken, arsası dedesine ait olan mahalledeki huzurevinin yıkılacağını öğrenir ve mahalleliye bu yıkıma engel olacağının sözünü verir. Dedesi ise yıllar önce kendisine emanet ettiği köstekli saati geri getirmesi durumunda arsayı satmaktan vazgeçeceğini söyler ancak Çetin Enişte, Cumali'den gizli bir şekilde saati almış ve Pırıl'a hediye etmiştir. Saatin peşine düşen Cumali, dedesinin isteğini yerine getirmeye çalışırken Pırıl'a ilk görüşte aşık olmasıyla kendini garip bir maceranın ve aşkın içinde bulur.



 


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin