D-Smart’tan Tek Fiyat, Net Fatura!

D-Smart yeni kampanyasında, 'tek fiyat, net fatura' diyor.

Google Haberlere Abone ol
D-Smart’tan Tek Fiyat, Net Fatura!

Türkiye’nin yenilikçi dijital platformu D-Smart, yeni kampanyası ile sektörde bir yeniliğe daha imza atıyor “Her Şey Dahil” kampanyası ile D-Smart’a abone olanlar, “Aile Paketi” ve limitsiz internet hizmetine her şey dahil, net olarak ayda 69 TL ödüyor; faturalarında sürpriz fiyatlarla, ek ücretlerle karşılaşmıyor.



Kampanya kapsamında, abone olunan ilk ay D-Smart’lılara hediye edilirken, yalın internet ücreti (telefonsuz internet), iç kurulum bedeli, aktivasyon bedeli ve damga vergisi gibi ek bedeller de faturaya yansımıyor ve D-Smart’tan hediye ediliyor.  Böylece yeni aboneler kampanyaya ayın herhangi bir günü katılabiliyor ve ilk ay faturalarında hem ek kullanım bedelini (kıst bedeli) hem de damga vergisini görmüyor.



Ulusal kanallar, yaşam, belgesel, müzik ve çocuk kanalları olmak üzere 46’sı HD 250’den fazla kanalın bir arada olduğu “Aile Paketi” ve limitsiz internet hizmeti her şey dahil 69 TL’ye sunuluyor.



30 Haziran 2016 tarihine kadar geçerli olacak olan kampanyadan yararlanmak için 0 850 266 00 00 numaralı telefondan D-Smart Çağrı Merkezi’ni aramak, www.dsmart.com.tr üzerinden form doldurmak ya da en yakın D-Smart yetkili satıcısına uğramak yeterli.



 


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin