Darbe beyazperdeye taşınıyor!

TSK içine sızmış bir grup FETO terör örgütüne bağlı askerlerin gerçekleştirmek istediği 15 temmuz darbe girişimi beyazperdeye taşınıyor.

Google Haberlere Abone ol
Darbe beyazperdeye taşınıyor!

Metronom Film Yapım olarak Oğuz Sözen ve Erdoğan Yaprak, 15 temmuz darbe girişimi ile ilgili çekeceği "Bordo Bereliler Kan Uykusu 15 Temmuz" filmi için Osmaniye ilinde çekim öncesi hazırlıklarına başladı.



Osmaniye'de çekilecek olan projeyi MHP Genel Başkan'ı Sayın Dr.Devlet Bahçeli 'ye yapılan ziyaret neticesinde fikir alış verişinde bulunuldu. Bu görüşmeye ayrıca filmin oyuncularından Osmaniyeli olan Orhan Milli Osmaniye Başak Gazetesi sahibi Sayın Bahri Çolpan ve Türk Dünyası Gazeteciler Federasyonu Genel Başkan'ı Sayın Menderes Demir eşlik etti.



MHP Genel Merkezinde gerçekleşen görüşmede MHP lideri Devlet Bahçeli filmle ilgili olarak, "Bu film yakın tarihimizde canlı olarak tanık olduğumuz bir darbe girişimi ve şehit ailelerinin yaşamış oluğu hayatı bir nebze anlattığı için çok değerli ve arşiv niteliği taşıyor" dedi ve ayrıca projeyi tebrik etti.



Yapımcı Oğuz Sözen, filmle ilgili olarak cast ve oyuncu seçme çalışmalarına başladı. Film MHP lideri Bahçeli'nin de memleketi olan Osmaniye'de Eylul ayinda çekimlerine başlanacak.



MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli senaryoyu okuyarak yapımcı Oğuz Sözen ve filmin oyuncularından Orhan Milli ile kameralara poz verdi.


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin