Dark'ın yapımcılarından Netflix için yeni dizi: 1899

Jantje Friese ve Baran bo Odar, Netflix için hazırladıkları 1899 isimli yeni projelerini duyurdu.

Google Haberlere Abone ol
Dark'ın yapımcılarından Netflix için yeni dizi: 1899

Netflix’in Alman orijinal dizisi Dark’ın yaratıcıları Jantje Friese ve Baran bo Odar, Netflix için hazırladıkları 1899 isimli yeni projelerini duyurdu.



Buharlı bir göçmen gemisiyle Londra’dan batıya doğru yola çıkıp New York’a giden yolcuların hikayesi etrafında şekillenecek dizide, Avrupa’nın farklı bölgelerinden insanların aynı umutlarla ve hayallerle kendilerini bekleyen yeni yüzyıla ve geleceklerine doğru olan yolculuklarını izleyeceğiz. Açık denizde seyrederken, başıboş bırakılmış bir halde buldukları başka bir göçmen gemisiyle karşılaşan yolcular, onlara vaad edilen topraklar yerine kendilerini korkunç bir kabusun içinde bulacaklar.



Netflix Avrupa ve Afrika Orijinal Yapımlardan Sorumlu Başkan Yardımcısı Kelly Luegenbiehl, diziyle ilgili şunları söyledi:



“Baran bo Odar ve Jantje Friese ile hayata geçireceğimiz ikinci projemiz için çok heyecanlıyız. Bu dizinin konsepti Dark’tan tamamen farklı, bu durum da Odar ve Friese’nin çok yönlü yaratıcılıklarının kanıtı niteliğinde. Beraber çıktığımız bu yola beraber devam edeceğimiz için çok mutluyuz.”



Jantje Friese ve Baran bo Odar şunları ekledi:



“Bizi bu fikir konusunda bağlayan şey, farklı ülkelerden seçilen bir oyuncu kadrosuyla tam anlamıyla Avrupalı bir dizi konsepti oldu. Dizinin kalbinde, bizi neyin birleştirdiği ve neyin ayrıştırdığı; ve korkunun ayrışmayı nasıl tetikleyebileceği soruları yatıyor.”



Jantje Friese ve Baran bo Odar bu Cuma, DARK’ın “En İyi Dizi” kategorisinde aday olduğu Bambi Ödülleri’ne katılacaklar.



Dark’ın ikinci sezonu, 2019’da tüm dünya ile aynı anda ekranlarda olacak.


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin