DasDas'ta yeni yıl panayırı başlıyor

DasDas yeni yılı birbirinden renkli etkinliklerin gerçekleşeceği 'Yeni Yıl Panayırı' ile karşılayacak.

Google Haberlere Abone ol
DasDas'ta yeni yıl panayırı başlıyor

İstanbul Ataşehir’de sanatseverler ile buluşan “DasDas”, yeni yılı birbirinden renkli etkinliklerin gerçekleşeceği Yeni Yıl Panayırı ile karşılayacak. Hem çocuklara hem de yetişkinlere yönelik aktivitelerin yer alacağı panayırla DasDas herkesi üretmeye, paylaşmaya ve eğlenmeye davet ediyor.



Açıldığı günden bu yana birçok tiyatro oyunu, konser ve atölye çalışmalarıyla sanatseverlerin buluşma noktası haline gelen “DasDas”ta bu kez 23-24 Aralık tarihlerinde “DasDas” Yeni Yıl Panayırı kapsamında sanat, tasarım, beslenme ve sağlıklı yaşam gibi birçok farklı alanda çocuklara ve yetişkinlere yönelik ücretsiz atölyeler, söyleşiler ve yılbaşı pazarı yer alacak.



Atölyepikolo yürütücülüğündeki yılbaşı temalı atölyeler ile çocuklar, kendi yaratıcılıklarının ve hayal güçlerinin sınırlarını genişletip eğlenceli bir keşfe çıkacaklar. Etkinliğin ilk gününde Annorimo ile İp Bileklik Atölyesi, Floréal Flowers & Interiors ile Yeni Yıl Saç Aksesuarı, A! Ne Hoş ile Yılbaşı Ağacı ve Duygu Aygun & Yiğit Can Tosun ile Yoga Saati atölyeleri ile üretim kültürü ve paylaşım desteklenecek. Panayırın ikinci gününde ise ünlü isimlerin katılımıyla gerçekleşecek Estee Lauder Companies ile Makyaj Trendleri, Yeni Görünümler ve Güzellik söyleşisi, Estee Lauder Companies ile Uygulamalı Makyaj ve Diyetisyen Elvan Odabaşı ile Şekersiz Tarifler etkinliklerine ev sahipliği yapacak.



Atölye çalışmaları ve söyleşilerin yanı sıra iki gün boyunca kurulu olacak olan Yılbaşı Pazarı’nda seramikten çantaya, takıdan el yapımı sabuna, defterden vintage ürünlere, 30’dan fazla farklı tasarımcının ve markanın ürünleri satışa sunulacak.



DasDas'ta yeni yıl panayırı başlıyor


Etiketler dasdas ataşehir
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin