Diriliş Ertuğrul'dan Game of Thrones'a flaş transfer!

HBO dizisi Game of Thrones oyuncu kadrosuna bomba transfer...

Google Haberlere Abone ol
Diriliş Ertuğrul'dan Game of Thrones'a flaş transfer!

TRT 1'in reyting rekortmeni fenomen dizisi Diriliş Ertuğrul'dan, dünyaca ünlü HBO dizisi Game of Thrones oyuncu kadrosuna bomba transfer.



Türkiye de dahil olmak üzere dünya çapında milyonlarca hayranı bulunan Game of Thrones (Taht Oyunları) Diriliş Ertuğrul dizisinden transfere hazırlanıyor. TRT 1'in fenomen dizisi Başrolünde Engin Altan Düzyatan'ın oynadığı  Diriliş Ertuğrul, daha önce Game of Thrones'a muadil olarak gösterilmişti.



Diriliş Ertuğrul dizisinden hemen sonra Amerika'da San Francisco State Univercity'de Theatre Department Master acting eğitimini alan oyuncu Alper Atak, Game Of Thrones un 8.sezonu ve serinin sinema filmi için audition daveti aldı.



Oyuncu, HBO yapım şirketinden gelen davetle Los Angeles'a gitti. Atak,"Heyecanlıyım. Ülkemi en iyi şekilde temsil edeceğim" dedi.



İngiliz medyası, yeni bölümleri 2019’da başlayacak “Taht Oyunları” dizisinin hayranlarına, internetten “Diriliş Ertuğrul”u izlemelerini tavsiye etmiş, haberde, Engin Altan Düzyatan için “Yeni Jon Snow” denilmişti.



Diriliş Ertuğrul'dan Game of Thrones'a flaş transfer!



Alper Atak kimdir?



Arka Sokaklar, Kurtlar Vadisi Pusu, Çocuklar Duymasın, Diriliş Ertuğrul, Filinta, Kod Adı K.O.Z, Sungurlar, Yunus Emre Aşkın Yolculuğu, Muhteşem yüzyıl Kösem, Bordo Bereliler Suriye ve Çat Kapı Aşk gibi sinema ve dizilerde rol almıştır.



1972 yılında dünyaya gelen Alper Atak Adana doğumludur. Çukurova Üniversitesi Devlet Konservatuarı Tiyatro Bölümü’nden mezun olmuş, günümüzde İstanbul Şehir Tiyatroları bünyesinde çalışmalarını sürdürmektedir. Ayrıca Tiyatro Öykü’nün kurucusu ve genel sanat yönetmenidir. San Francisco State University theatre Department Master Acting eğitimini kazanan ilk Türk oyuncu olan Alper Atak 8 aylık eğitimin ardından İleri Oyunculuk diploması almıştır.



Son olarak TRT 1 ekranlarında yayınlanan Diriliş Ertuğrul dizisinde Antheus karakterini oynamıştır.


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin