Discovery Channel ekranlarında yepyeni belgeseller başlıyor!

İki yeni belgesel Discovery Channel'da.

Google Haberlere Abone ol
Discovery Channel ekranlarında yepyeni belgeseller başlıyor!

David Baddiel İpek Yolu’nda, 28 Haziran Çarşamba saat 21.00’dan itibaren Discovery Channel ekranlarında başlıyor.



Discovery Channel ekranlarında yepyeni belgeseller başlıyor!



Dünyaca ünlü komedyen ve yazar David Baddiel, tarihin en ünlü ticaret yolu olan 6500 kilometrelik İpek Yolu’nu araştırmak üzere yollara düşüyor.



Bu dört bölümlük gezi belgeseli, David’in Çin’den Türkiye’ye ve Azerbaycan’a uzanan yolculuğunu ekranlara getiriyor ve onunla birlikte bir dizi muhteşem yerleri, gizemleri ve saklı cevherleri ortaya çıkartıyor. 2000 yıllık tarihe sahip olan İpek Yolu, Uzak Doğu ile Avrupa arasında ticaretin yanı sıra bilgi, din, hastalık ve farklılıkları taşıyarak dünyayı değiştirdi. David, hiç kimsenin ulaşmadığı araştırma ve incelemeleri ve modern teknolojinin imkânlarını kullanarak dünyanın bu en uzun ticaret yolunda tüccarların, savaşçıların ve hacıların izinden gidiyor.



Discovery Channel ekranlarında yepyeni belgeseller başlıyor! - Resim : 2



Ölümcül Av yepyeni sezonuyla 26 Haziran Pazartesi saat 21.55’ten itibaren Discovery Channel ekranlarında başlıyor.



Discovery Channel ekranlarında yepyeni belgeseller başlıyor! - Resim : 3



Bering Boğazı’nın buz gibi sularında yengeç avlamak dünyanın en ölümcül işi! Bu av sezonunda, Wild Bill elinde avucunda olan bütün parasını yeni bir tekneye yatırıyor, aynı zamanda Hillstrand kardeşler, acısıyla tatlısıyla geçen bir mevsimin sonunda yengeç avlamaya son veriyorlar.



İki genç kaptan Jake ile Sean Dwyer filodaki yerlerini korumaya çalışırken Sig Hansen sağlık ve serveti dengelemeye uğraşıyor. Sadece son yıl içinde Bering Boğazı’ndaki ısı 4 derece yani dünya ortalamasının 50 katı kadar artmış durumda: Bunun sonucunda yengeçler ortadan kaybolunca filo paniğe kapılıyor ve ekipler hayatlarını kazanmak için büyük zorluklarla hiç tanımadıkları sularda avlanmaya başlıyorlar.



Discovery Channel ekranlarında yepyeni belgeseller başlıyor! - Resim : 4


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin