Doctor B, hastaların hayatını değiştirmeye devam ediyor!

TLC'nin sevilen programı, 2'nci sezonuyla ekranlara döndü.

Google Haberlere Abone ol
Doctor B, hastaların hayatını değiştirmeye devam ediyor!

Estetik cerrahide fark yaratan operasyonlarıyla tanınan Op. Dr. Bülent Cihantimur, bilinen diğer adıyla Doctor B, hastalarının hayatına ‘Bu Ben Miyim?’ ile mutluluk getiriyor.





Türkiye’de olduğu kadar yurt dışında da çığır açan operasyonlarıyla tanınan Op. Dr. Bülent Cihantimur, ‘Bu Ben Miyim?’in yeni sezonuyla TLC ekranlarında umut dağıtmaya devam ediyor. Her bölümde Op. Dr. Bülent Cihantimur, dış görünüşleri yüzünden mağduriyet yaşayan, sosyal hayatını devam ettiremeyen üç hastanın hayatına, sihirli elleriyle dokunacak. Bu Ben Miyim?’in her bölümünde hastaların yaşadıkları zorluklara ve geçirdikleri operasyonlarla birlikte değişen hayatlarına şahit olacağız.



Yenilikçi çalışmalarıyla Türkiye, Avrupa ve Ortadoğu’da bir fenomen haline gelen Op. Dr. Bülent Cihantimur, geliştirdiği tekniklerle tıp bilimine yeni yöntemler ve farklı bakış açıları kazandırmaya devam ediyor. Amacının her zaman daha fazla mutluluk olduğunun söyleyen Doctor B “Ben bu işe bir sanat olarak bakıyorum. Bilimsel bir sanat! O yüzden ortaya çıkardığım şeyi sanat eseri olarak görüyorum” diyor.



2. sezon 2. bölüm hakkında



Kilo kaybettikten sonra vücudunda deformasyonlar oluşan Binnaz Çetin; vücudundaki oransızlıklar nedeniyle sıkıntı çeken 20 yaşındaki Elif Özen ve bir yaşındayken geçirdiği yüz felcinin ardından yüzünden kendine güveni altüst olan Asiye Çelik ‘Bu Ben Miyim?’in bugün yayınlanacak olan bölümünde ekranda olacak.



Doktor B’nin operasyonlarıyla etkileyici değişim geçiren insanların konu alındığı ‘Bu Ben Miyim?’ yeni bölümü ile 25 Eylül Çarşamba, saat 22:30’da TLC’de.


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin