Dünya Didim’de 5489 kişi ile bir nefes alarak bir oldu ve rekor kırdı!

Didim Vegan Festivali'nin bu yıl ikincisi düzenlendi.

Google Haberlere Abone ol
Dünya Didim’de 5489 kişi ile bir nefes alarak bir oldu ve rekor kırdı!

Bu yıl 2'ncisi düzenlenen Didim Vegan festivalinde Neslihan Yavuzcan ve İsmail Başkaval Liderliğinde Yaşam ve Nefes Akademi Nefes ve Yaşam koçları ile 5489 kişiye Dönüştürücü, Doğal Nefes aldırarak, kalp çakra meditasyonu yaptırarak Guinness rekorlar kitabına girmeye hak kazandı.



Bir ilke imza atan Yavuzcan ve ekibi Yaşam ve Nefes akademi 22 Nisan Akşamı saat 19:00 da Apollon tapınağının mistik havasında Didim’in gün batımında tam 3789 kişi ile meydanda Nefes alıp meditasyon yaptılar ve ünlü Opera sanatçısı Didem Balık’ın canlı performansı ile seslendirdiği ‘Lal’ şarkısı ile meditasyondan uyandılar.



Ayrıca 4 gün süren festivalde Yaşam ve Nefes akademi koçları Sevim Alışkan, Hüma Beyhan Bahadır, Hande Özcan, Demet Deniz İlker, Ecmel Öztürk, Zehra Tuga, Serkan Mumcu, Hülya Camcıoğlu, Ayşe Karaca, Özlem Erçin, Işılay Karabay, Pürnur Özdemir, Yasemin Aydın, Neslihan Yavuzcan, İsmail Başkaval, nefes çadırlarında verdikleri nefes seminerleri ve yaptıkları nefes analizleri ile 1750 kişiye de nefes oldular.



Tam 10 yıl önce nisan 2008’de Transformal Nefes ile tanışan Neslihan Yavuzcan Nefes’e aşık oldu ve bu yolda da yürümeye karar vererek bu konuda 2 yıl süren eğitimler alarak uluslararası Nefes eğitmeni oldu.



Neslihan Yavuzcan’la nefes spor sağlık markası ile yoluna devam eden gazeteci, sunucu, basketbol antrenörü Yavuzcan 8 yıldır seminerler veriyor.. son 2 yıldır Yaşam ve Nefes akademi yi eşi İsmail Başkaval ile kurarak Nefes kampları düzenlemeye ve Nefes ve Yaşam koçları yetiştirmeye başladı.



Yavuzcan 2013 mart ayında Londra da Landmark education’ıın Seminer liderliği programından mezun olurken niyet ettiği ‘Türkiye ve Dünya’ya Nefes yaymak’ hayalini 22 Nisan akşamı saat 19:00 da Apollon tapınağının önünde 5489 kişiye ve orda olan katılamayan onbinlere nefes aldırarak gerçekleştirmiş oldu... ‘



‘Gönülleri Nefes alarak, Nefes olarak uyandırarak yola devam’ diyen Yavuzcan, bu hayatta sadece öğrenci olduğumuzu hatırlayalım diyor.



 


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin