Dünya Gazetesi'nden üst düzey ayrılık! Hangi isim veda etti?

Gazetenin eski Yayın Yönetmeni Hakan Güldağ'ın yeni sahibi olduğu Dünya Gazetesi'nde bir ayrılık gerçekleşti.

Google Haberlere Abone ol
Dünya Gazetesi'nden üst düzey ayrılık! Hangi isim veda etti?

Geçtiğimiz günlerde uzun yıllar gazetenin genel yayın yönetmenliği koltuğuna oturan Hakan Güldağ'a satılan Türkiye'nin en köklü ekonomi gazetesi Dünya’da sürpriz bir ayrılık yaşandı.



22 yıldır Dünya Gazetesi bünyesinde yer alan Jülide Yiğittürk görevinden ayrıldığını duyurdu.



Deneyimli isim son olarak Türkiye'nin Günlüğü isimli köşeyi kaleme alıyor ve ayrıca  Borsa Finans Şefi olarak görev yapıyordu.



Jülide Yiğittürk, yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı:



"Sevgili dostlar, 22 yıldır çok severek çalıştığım Dünya Gazetesinden cuma günü itibariyle kendi isteğim ile ayrıldım. Nezih Demirkent’ten öğrendiğimiz doğru ve dürüst habercilik, ilkeli ve bağımsız gazetecilik hayatıma sayısız haber ve ödüller sığdırdım. Bu süreçte beraber çalıştığım arkadaşlarıma ve özellikle Didem Demirkent’e; işbirliği yaptığımız kurumsal ve PR’cı arkadaşlarıma, iş ve finans dünyasının değerli temsilcilerine çok teşekkür ederim Gazetemiz artık yoluna 10 yıl beraber çalıştığım Hakan Güldağ ile devam edecek. Hakan abiye ve çalışma arkadaşlarına da bu yolda başarılar dilerim.. Hepimizin yolu açık olsun"



Dünya Gazetesi'nden üst düzey ayrılık! Hangi isim veda etti?



Gazetenin eski Yayın Yönetmeni Hakan Güldağ'ın yeni sahibi olduğu Dünya Gazetesi'ne son olarak 40 gazete çalışanının da tazminatlarından vazgeçerek ortak oldukları açıklanmıştı.


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin