Dünya Güzellerim'in yönetmeni ile Model üyesi neden birbirine girdi?

Yönetmeni Mustafa Kotan'la Model grubunun üyesi Can Temiz, Twitter'da kapıştı.

Google Haberlere Abone ol
Dünya Güzellerim'in yönetmeni ile Model üyesi neden birbirine girdi?

Bülent Ersoy, Banu Alkan, Safiye Soyman ve Burcu Esmersoy'u buluşturan "Dünya Güzellerim" programı açık ara geçen yazın en çok konuşulan programı oldu.



Bloom Medya'nın Show TV için Hindistan'da çektiği 13 bölümlük program, eğlenceli bulunduğu kadar eleştiri oklarına da hedef oldu. Programı son eleştiren kişi ise dağılan Model grubunun üyesi Can Temiz oldu.



Dünya Güzellerim'in yönetmeni ile Model üyesi neden birbirine girdi?



Genç müzisyen, twitter sayfasında programı hakaret sözleriyle yerden yere vurdu. "Dünya Güzellerim"i yöneten Mustafa Kotan'ı ve yapım şirketinin sosyal medya hesabını etiketleyen Temiz, "İnsanın Dünya Güzellerim gibi her anı yalan ve çakma olan bir yapımı hayata geçirmek için ne kadar saygısız olması gerek? Sizin IQ'nuz ayakkabı numaranızdan küçük diye herkesi de kendiniz gibi mi sanıyorsunuz? Eşiniz dostunuzdan da mı utanmıyorsunuz? Dolandırıcılıktan, hırsızlıktan ne farkı var yaptığınızın?" yazdı.



Dünya Güzellerim'in yönetmeni ile Model üyesi neden birbirine girdi? - Resim : 2



Programın yönetmeni Mustafa Kotan ise Temiz'in eleştirisine aynı üslupla değil "Sen sus, senin 'Model'in geçti" cümlelerini yazarak karşılık verdi.



Birsen ALTUNTAŞ

birsenaltuntas76@gmail.com


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin