E-Devlet Alt-Üst Soy bilgisi sorgulama sayfası açıldı!

Soyağacı sorgulama sayfası, geçtiğimiz günlerde aşırı yoğunluk nedeniyle durdurulmuştu.

Google Haberlere Abone ol
E-Devlet Alt-Üst Soy bilgisi sorgulama sayfası açıldı!

E-Devlet soyağacı sorgulama sayfası geçtiğimiz günlerde aşırı yoğunluk nedeniyle durdurulmuştu. Nüfus ve Vatandaşlık İşleri'nin gerçekleştirdiği çalışma sonrasında soyağacı sorgulama sayfası tekrar kullanıma açıldı. Vatandaşlar, "www.turkiye.gov.tr" internet sitesinden talep oluşturarak "Alt-üst soy raporu"nu öğrenebiliyorlar.



Aşırı yoğunluktan dolayı geçici olarak paylaşımı durdurulan "alt-üst soy raporu"nun sorgulama sayfası yeniden açıldı. Edinilen bilgiye göre, e-Devlet'ten alınmaya başlanan ve aşırı yoğunluktan dolayı geçici olarak durdurulan "alt-üst soy raporu"nun paylaşımı yeniden yapılmaya başlandı.



E-Devlet Alt-Üst Soy bilgisi sorgulama sayfası açıldı!



Vatandaşlar, "www.turkiye.gov.tr" internet sitesinden talep oluşturarak "Alt-üst soy raporu"nu öğrenebilecek. Vatandaşların belgeyi edinebilmek için talep oluşturmasının ardından ekrana otomatik olarak "Alt-üst soy bilgisi talebiniz alınmıştır. Talep sıranıza göre alt-üst soy bilgileriniz en kısa sürede hazırlanacaktır. Belgeniz oluşturulduğunda doğrulanmış cep telefonu numaranız veya e-posta adresine bilgilendirme yapılacaktır." mesajı geliyor.



SOYAĞACI SORGULAMA İŞLEMİ İÇİN TIKLAYIN


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin