Efecan Şenolsun'da flaş Çarpışma açıklaması!

Ay Yapım'ın ardından bir açıklama da Efecan Şenolsun'dan geldi.

Google Haberlere Abone ol
Efecan Şenolsun'da flaş Çarpışma açıklaması!

BluTV'nin Yaşamayanlar isimli dizisinin setine alkollü şekilde gittiği ve rol arkadaşı Elit İşcantaciz ettiği iddia edilen Efecan Şenolsun'dan yeni açıklama geldi.



Ay Yapım imzalı Çarpışma dizisinin setinde Efecan Şenolsun krizi çıktığını ilk kez MedyaTava gündeme getirmişti. Dizinin kadrosunda yer alan ve ilk sahneleri de çekilen Şenolsun'un, hakkında çıkan taciz iddialarının ardından, ÇArpışma'nın kadrosundan çıkartılması gündeme gelmişti.



Dün akşam saatlerinde Ay Yapım'dan yapılan açıklamada, Elit İşcan'ı taciz ettiği iddiasıyla hakkında soruşturma açılan Efecan Şenolsun ile, soruşturma sonucunda dava açılmasına karar verildiği takdirde yolların ayrılacağı açıklandı.



Ay Yapım'ın ardından bir açıklama da Efecan Şenolsun'dan geldi. İşte, Şenolsun'un o açıklaması:



"5 Haziran 2018 tarihinde Yaşamayanlar setinde, yakın iki çalışma arkadaşı arasında geçen “sözlü” bir duruma istinaden “4 ay sonra” 5 Ekim 2018’de hakkımda savcılığa şikayette bulunuldu.



25 Ekim 2018 tarihinde kamuoyu ile gerçeği saptıran tanımlar kullanılarak bazı iddialar paylaşıldı.



Bu iddialara dayanarak bir takım kişi ve kuruluşlar öncülüğünde, üstelik tanıklardan hatta yapım şirketinden bile bilgi alma gereği duymadan bir "sosyal medya kampanyası” başlatıldı.



Bu iddialar beni ve ailemi zan altında bırakan çok  ciddi suçlamalar olduğu için hemen savcılığa başvurarak 6 Kasım 2018  tarihinde ifademi ve tanık listemi verdim!



Karşı taraf 1,5 aydır ifade başvurusu yapmamış, tanık listesi vermemiştir.



Onlarca set çalışanının gözü önünde yaşanan ve yapımcılar tarafından da ertesi gün bizzat kendisinden dinlenen konu ile ilgili, kamuoyu açıklamasında birçok gerçek dışı ve çelişkili ifade yer almaktadır. Kaldı ki set ekibi de kısa süre önce bir  “kınama” açıklaması yapmıştır.  Şu anda soruşturma aşaması olduğu için daha detaylı açıklama yapamıyorum ve yargı üzerinden ilerlemeyi doğru buluyorum.



Eğer konu “dava”ya intikal eder ise bende  “kişi ve kuruluşlara karşı” vereceğim hukuksal mücadelede, Çarpışma projesinin adının dava sürecine dahil olmaması için gerekeni yapmaya hazırım.



Şu anda konu soruşturma sürecindedir ve işime devam ediyorum.



Yasal hakları ve ailesi olan bir genç olarak kamuoyunun ve basının sosyal medya üzerinden “yargısız infaz” yapan kuruluşlara/kişilere itibar etmemesini diliyor, bu duruma karşı duyarlı ve vicdanlı olacaklarına inanıyorum.



Bilgilerinize saygı ile sunarım…



EFECAN ŞENOLSUN"



Ay Yapım'dan flaş Efecan Şenolsun açıklaması!



Çarpışma dizisinin setinde Efecan Şenolsun krizi mi çıktı?


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin