Efecan Şenolsun'dan taciz iddialarına yanıt!

Elit İşcan'ı taciz ettiği iddia edilen Efecan Şenolsun da bir açıklama yaptı.

Google Haberlere Abone ol
Efecan Şenolsun'dan taciz iddialarına yanıt!

Genç oyuncu Elit İşcan, kişisel Instagram hesabından yaptığı paylaşımda, Yaşamayanlar dizisindeki rol arkadaşı Efecan Şenolsun tarafından cinsel tacize uğradığını ve yapım ekibinin duruma ilişkin herhangi bir şey yapmadığını iddia etti.



Elit İşcan Instagram'dan yaptığı açıklamada kadrosunda yer aldığı 'Yaşamayanlar' isimli internet dizisinin son bölüm çekimi esnasında oyuncu Efecan Şenolsun tarafından cinsel tacize uğradığını iddia etti.



Efecan Şenolsun'dan açıklama



Elit İşcan'ı taciz ettiği iddia edilen Efecan Şenolsun da bir açıklama yaptı. Şenolsun, şu ifadeleri kullandı:



"Yaklaşık 5 ay önce Elit işcan ile aramızda "sözlü" bir olay yaşandı. O güne kadar yakın iki çalışma arkadaşıydık. Ancak o günden sonra hakkımda "asılsız" bazı iddialarda bulunmaya başladı. Avukatımla aldığım karar neticesinde 5 aydır susuyorum ve bekliyorum. 5 ay içerisinde sektörde hakkımda sürekli konuşarak kamuoyu yaratmaya çalıştı, anlatımları değişti...



Kamuoyu yaratmak için gerçek dışı şeyler anlatmaya başladı... Asıl bu 5 aydır bana taciz ve mobbing yapıldı. Bu iddialara karşılık bende bugünden itibaren gerekli hukuksal süreci başlatıyorum. Çünkü iddialar art niyetlidir.



Kamuoyundan hukuksal süreç tamamlanana kadar duyarlı olmalarını ve Bana karşı başlatılan linç kampanyasına iştirak etmemelerini rica ediyorum."



Efecan Şenolsun'dan taciz iddialarına yanıt!



Yaşamayanlar dizisinde taciz iddiası!


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin