Ekrandaki siyasi hiciv Milliyet yazarını şaşırttı: İzin mi çıkmıştı?

Sina Koloğlu, Güldür Güldür Show'daki skeci köşesine taşıdı.

Google Haberlere Abone ol
Ekrandaki siyasi hiciv Milliyet yazarını şaşırttı: İzin mi çıkmıştı?

Milliyet Gazetesi yazarı Sina Koloğlu, Show TV'nin sevilen programı Güldür Güldür Show'da yayınlanan ve siyasi hicivler içeren skeci köşesine taşıdı.



Sina KOLOĞLU / MİLLİYET



Ekranda siyasi hiciv yapıldı!



Ev ahalisi, “Ekranda siyasi espri yapıldı” diyerek hayretler içinde kaldı. En son rahmetli Levent Kırca’nın zamanında bu olmuştu diye hatırlıyorum. Show TV’de ekrana gelen ‘Güldür Güldür Show’da bir sahne pek şaşırttı. Skeçlerden birinde öğrencilerin öğretmenlere not vermesiyle ilgili yönetmelik, espri konusuydu. Hayta Bilal, öğrenci temsilcisi olarak, öğretmenlere not veriyordu.



Hayati Hoca buna isyan etti. “Konuş konuş Hayati Hoca. Bunlar sana not olarak geri dönecek. Eğitim hayatını bitireceğim senin” dedi Bilal. Salondan gülüşmeler duyuldu. Hayati Hoca: “Oğlum, eğitim hayatı zaten bitmiş” diyerek karşılık verdi. Bir alkış daha salondan... Hayati Hoca’dan, “Sistem düzgün mü? Başöğretmen Atatürk’ün sadece altı sayfa yer aldığı tarih kitapları düzgün mü?” cümlesi duyulduğunda ise, bütün salon yıkılıyordu. Böyle bir durum ekranda çok uzun zamandır olmuyordu. İzin mi çıkmıştı?



Yazının devamını okumak için TIKLAYIN


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin