ELITE 2'nci sezon çekimleri başlıyor

Yeni isimler, ELITE'nin kadrosuna katılıyor.

Google Haberlere Abone ol
ELITE 2'nci sezon çekimleri başlıyor

Netflix, bugün paylaştığı bir video ile ELITE’nin yeni sezon çekimlerinin başladığını duyurdu ve yeni sezon için oyuncu kadrosuna katılan isimleri tanıttı.





İkinci sezonda karşımıza çıkacak yeni isimler Jorge Lopez (Soy Luna, Violeta), Georgina Amorós (Bienvenidos a La Familia, Vis a Vis) ve Claudia Salas (La Peste). Yeni sezonda ayrıca Silvia Quer (Bajo sospecha, Velvet, Febrer) de yönetmen koltuğuna oturacak ve ilk sezonu yöneten Ramón Salazar (La enfermedad del domingo, Tres metros sobre el cielo) ile Dani de la Orden’e (El Mejor Verano de mi vida, El pregón) eşlik edecek.



ELITE 2'nci sezon çekimleri başlıyor



İlk sezondan tanıdığımız isimleri de yeni bölümlerde izlemeye devam edeceğiz: Miguel Herrán (La Casa de Papel, Tiempo Después), Jaime Lorente (La Casa de Papel, La Sombra de La Ley), Itzán Escamilla (Las Chicas del Cable, El Ministerio del Tiempo), Miguel Bernardeau (Ola de Crímenes), Arón Piper (15 años y un día), Ester Expósito (Cuando Los Angeles Duermen), Mina El Hammani (El Príncipe), Álvaro Rico (Velvet Collection), Omar Ayuso ( ÉLITE) ve Danna Paola (Atrévete a Soñar).



İlk sezonda olduğu gibi 4K formatta 8 bölüm olarak çekilecek dizinin yeni sezonda da yürütücü yapımcılığını Zeta Audiovisual (Ahora o Nunca, Three Steps Above Heaven (Aşka Yükseliş), I Want You (Sensiz Olmaz) üstlenecek.



Netflix orijinal dizisi ELITE 2. sezonla geri geliyor!


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin