Elon Musk'tan Anıtkabir paylaşımı, sosyal medyada gündem oldu

Cumhurbaşkanı Erdoğan ile görüşen dünyaca ünlü iş adamı Elon Musk, Anıtkabir'i ziyaret etti.

Google Haberlere Abone ol
Elon Musk'tan Anıtkabir paylaşımı, sosyal medyada gündem oldu

Cumhurbaşkanı Erdoğan ile görüşen dünyaca ünlü iş adamı, elektrikli otomobil pazarının öncü ismi Tesla Motor’un CEO’su Elon Musk, Anıtkabir'i ziyaret etti. Musk, İki saat içerisinde iki fotoğraf paylaştı. Atatürk'ün mozolesine çiçek bırakan Musk, "Çiçek koydum. Üç kırık kaburga, delik akciğer ve o yine de savaştı." yorumunu yaptı.



Dün tüm gözler Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve dünyaca ünlü iş adamı, elektrikli otomobil pazarının öncü ismi Tesla Motor’un CEO’su Elon Muskgörüşmesindeydi. Cumhurbaşkanlığı Genel Sekreter Yardımcısı ve Sözcüsü İbrahim Kalın, görüşmede Türksat 5A ve 5B uydularının uzaya fırlatılmasının yanı sıra elektrikli otomobil meselesi, sürdürülebilir enerji, Tesla ve SpaceX firmalarıyla Türkiye'deki firmaların yapabileceği ortak çalışmalar hakkında görüş alışverişi yapıldığını söyledi.



Elon Musk'tan Anıtkabir ziyareti



Elon Musk, görüşmenin ardından Anıtkabir'i ziyaret etti.



Instagram hesabından iki saat içerisinde iki fotoğraf paylaşan Musk, ilk fotoğrafına "Atatürk Anıtkabir" yorumunu paylaştı. Fotoğraf, 500 bin'den fazla beğeni aldı.



Musk'un ikinci paylaşımı ise Atatürk mozolesi oldu. 'Çiçek koydum' diye yazan Musk, Atatürk için de "Üç kırık kaburga, delik bir akciğer ve o yine de savaştı." yorumunu yaptı.



Elon Musk'tan Anıtkabir paylaşımı, sosyal medyada gündem olduElon Musk'tan Anıtkabir paylaşımı, sosyal medyada gündem oldu - Resim : 2


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin